Facebook hozzászólás
271

Miskolcon az Év Turisztikai Attrakciója

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár harmadik alkalommal adta át november 26-án a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait Budapesten. A miskolctapolcai Avalon Park nyerte el az idei év új kategóriájának elismerését, az Év Turisztikai Attrakciója díjat.

Avalon díja, két plexi lap között az oklevél, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

A Szallas.hu 2013 óta harmadszor rendezi meg az Év Szállása versenyt, melynek keretében a hazai települések, illetve majd 9 ezer belföldi és 125 ezer külföldi szálláshely szállt ringbe. A megmérettetés idén két új kategóriával, az Év Wellness Szálláshelye és az Év Turisztikai Attrakciója díjjal bővült, melyeket az új piaci környezett hívott életre. Az elmúlt időszakban számos olyan egyedi park, központ nyílt, ami egy régió turisztikai vonzerejét jelentősen növelte. A miskolctapolcai Avalon Park, amely a Bükk környéki idegenforgalom fellendítésében játszott hatalmas szerepe miatt elnyerte ezt az új, Az Év Turisztikai Attrakciója díjat.

 „Az Avalon Park a kikapcsolódás széleskörű lehetőségeivel várja a vendégeket. Nemcsak a pihenni vágyók találják meg a nyugalmat biztosító környezetet, de akik aktív kikapcsolódás szerelmesei is megtalálják a számukra ideális programot nálunk. A HELL Kart pályánk az adrenalindús élményekre éhezőknek nyújt felejthetetlen perceket, míg a Maya Parkunk a kicsiknek nyújt télen-nyáron aktív időtöltést a friss hegyi levegőn. A céges rendezvényekre is ideális, a természettel tökéletes harmóniában lévő parkunkat folyamatos fejlesztjük, így a már meglévő és méltán népszerű Sörkertünk után most nyitjuk az olasz konyha rajongói számára az ország egyik legigényesebb éttermét is. Ez a díj számunkra egy olyan elismerés, amely igazolja, hogy a rengeteg befektetett munka nem volt hiábavaló és érdemes ugyanilyen – ha nem még nagyobb – erővel folytatni a turisztikai terveink megvalósítását” – nyilatkozta Erki Eszter, az Avalon Park ügyvezetője.

Ha most nincs időd kirándulni, legalább fordulj meg a Bazilika előtti  téren egy kis karácsonyi forgatagban.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!