Facebook hozzászólás
595

Minden rohad, ami fénylik!

Szünet nélkül kattogtak a vakuk az HBO új, saját gyártású magyar sorozatának díszbemutatóján a RaM Colosseumban, ahol a közélet legfontosabb szereplői, a külföldi és hazai sajtó jeles képviselői tekintették meg az új, krimi-elemekkel átszőtt családi dráma első részét, melynek bemutatóját már most óriási érdeklődés kíséri.  A premier után a közönség a rendezők Dyga Zsombor és Mátyássy Áron mellett hosszan tapsolta meg a film főszereplőit is: Ónódi Esztert, Thuróczy Szabolcsot, Döbrösi Laurát, Olasz Renátót és Anger Zsoltot.

Az Aranyélet, a magyar HBO legújabb saját fejlesztésű és gyártású sorozata majd 80 napig forgott a legkülönbözőbb helyszíneken. A nézők látják majd rögtön az első epizódban: nem minden arany, ami fénylik! A fényűző háttér, a csodás élet díszlete sokszor sötét titkokat rejt.

Nagyon izgulok most, a bemutató előtt” – nyilatkozta Olasz Renátó, néhány perccel a film kezdete előtt. „Ez életem első filmje. Intenzív a karakterem és nekem az volt a legfontosabb, hogy a nézők számára ez az intenzitás ne legyen unalmas” – mondta. Olyan érdeklődés kíséri a 8 epizódos alkotást, mely november 8-án, 8 órakor látható először az  HBO-n, mely páratlan sikernek számít Magyarországon. A sorozat meghökkentő lesz, bővelkedik drámai fordulatokban, ezért már felvezetésére is különleges eszközt választott a magyar HBO. Az érdeklődők az Erzsébet téren egy héten át egy pop up szabadulószobában hangolódhattak rá az Aranyéletre, illetve ismerkedhettek meg jobban a történettel és a szereplőkkel. A szobából 7 nap alatt 400 játékos szabadult ki sikeresen: „Hihetetlenül várom már a sorozatot. A szabadulószoba csak még jobban felkeltette az érdeklődésemet, főleg, hogy krimi is lesz a történetben.”– mondta az egyik játékos.

Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura és Olasz Renátó estélyi öltözetben az Aranyélet HBO-sorozat díszbemutatóján, Kép: HBO
Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura és Olasz Renátó az Aranyélet díszbemutatóján, Kép: HBO

A premierre a film főszereplőit az InStyle magazin öltöztette. A szereplők természetesen nagyrészt hazai tervezők ruháiban jelentek meg a vörös szőnyegen. Ónodi Eszter Celeni zöld overálját, a Reka Vago által tervezett cipő és táska emelte ki, míg sorozatbeli férje, Thuróczy Szabolcs Armani öltönyt viselt. Anger Zsolt Robert Maar öltözékében vonult fel, Olasz Renátó pedig USE UNUSED darabokban csillogtatta meg rosszfiús báját. Döbrösi Laura Anna Daubner egy kreációját mutatta meg a közönségnek, Anna Amélie kiegészítőivel. Farkas Franciska pedig egy vagány Napsvgar bőr kreációban állta a fotósok össztüzét.

A sorozatbeli karakterek egy olyan világot formálnak meg, mely mellett nem lehet szó nélkül elmenni.  „Az én karakterem kicsit ilyen Lady Macbeth karakter,  folyamatosan tüzeli a férjét, hogy azt az életszínvonalat, amit ők kitaláltak maguknak, azt biztosítsa. Mindegy, hogy milyen áron”. –mondta Ónodi Eszter, aki káprázatosan ragyogott az esten.

Az Aranyélet című új HBO-sorozat stábja, Kép: HBO
Az Aranyélet című új magyar tévésorozat stábja, Kép: HBO

Az Aranyélet november 8-án este 8 órakor startol az HBO  csatornáján, illetve az HBO GO oldalán is látható lesz. A premierrel egy időben, azaz november 8-án már ingyenesen hozzáférhető lesz az első 3 rész is!

Tudtad, hogy Te is lehetsz a magyar színházi élet kritikusa, és ezzel még jót is teszel? Mi már megírtuk ezt is!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!