Facebook hozzászólás
376

Miért kell pont WC-láncot lopni?

Gyanútlan vásárlók napját dobta fel a Comedy Central Family! Hogyan lesz a kínos bolti szituációból családi móka? A kandikamerás produkciókon az egész stáb remekül szórakozik! Ezt bizton állíthatom!

Karácsonyi bevásárlás: last minute közhelyes ajándékok, dühös tömeg, nyűgös gyerekek, árgus szemekkel vizslató biztonsági őrök. A hab a tortán, ha még az a fránya kapu is besípol, amint egy tucat szatyorral a kezünkben próbálunk kilavírozni az üzletből. Ember legyen a talpán, aki ilyenkor megmagyarázza a gyanakvó személyzetnek, csak valamelyik korábban beszerzett kacatra ilyen érzékeny a rendszer…

Egyutt nevet az egész család, Kép: Comedy Central Family
Egyutt nevet az egész család, Kép: Comedy Central Family

A Viacom legújabb családi humorcsatornája bebizonyította, még az ilyen stresszes helyzetekbe is lehet nevetést csempészni. Nem kell hozzá más, csak egy budapesti játékbolt csúcsidőben, egy beépített biztonsági őr, és egy megbuherált röntgengép…na meg persze egy jóízű nevetés. Ha kíváncsi vagy a reakciókra, a vásárlók elképedésére, akkor itt megnézheted! Jó szórakozást!

Szerinted ki volt az Év Embere?
Kitartásukkal, emberségükkel, vagy teljesítményükkel 2017-ben példát mutattak – ez a mottó, és ennek alapján keresi 2012 óta minden évben az RTL Magyarországon az Év Emberét. A listán idén is tíz jelölt szerepel, akikre január 1-jén 19 óráig szavazhatnak a nézők.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!