Facebook hozzászólás
1 241

Mi sül ki, ha a dj és a tetováló összefog?

Andro, a népszerű lemezlovas  és Törőcsik Dani közösen dolgoztak a Ballantine’s True Music hivatalos logóján. Magyarország egyik legismertebb tetoválója a logó megalkotásához a dj legújabb elektronikus mixéből és a tengerparti naplementékből merített ihletet.

A Ballantine’s True Music projektben különleges bulikba hívják meg az elektronikus zene képviselőit, akiket online streamen keresztül hallgathat az egész világ.

Törőcsik Dani és Baki Gábor Andro, Kép: sajtóanyag
Törőcsik Dani és Baki Gábor Andro, Kép: sajtóanyag

A sokak által ismert Törőcsik Dani a színészkedés mellett elismert tetováló művész is. Nem is olyan régen nyitotta meg saját szalonját, ahol több celeb is megfordult már egy-egy tetoválásért. Danit nemzetközi szinten is elismerik, ebben az évben Hamburgban, Barcelonában és a Kanári-szigeteken is neves szalonok vendégtetoválója lesz.

Ballantines logó, Kép: sajtóanyag
A kész logó, Kép: sajtóanyag

– Mindig is szívesen hallgattam Andro zenéjét, mert vagány és jól tud inspirálni munka közben. A legutóbbi mixét épp a tengerparton hallgattam és ott született meg ez a logó is – mesélte nekünk Törőcsik Dani.

A Facebookon hatalmas rajongótáborral rendelkező Andro lemezlovas karrierje mellet a tanulásban is sikeres: idén szerezte meg második diplomáját. A sztár DJ zenéjéért az egész ország rajong, a legváltozatosabb stílusokban készíti mixeit, több „Az év DJ-je” díj mellett ráadásul idén a legnevesebb magyar DJ verseny, a Ballantine’s Music Awards különdíját is elnyerte. Ráadásul sok tetoválás tulajdonosa is, így ez a projekt különösen közel áll a szívéhez.

– Különösen igyekeztem egy fiatalos, lendületes és menő elektronikus szettet összerakni, amely megragadja a nagyvárosi életérzést. Nagyon örülök, hogy Danit inspirálták a zenéim, annak pedig különösen, hogy együttműködésünkből egy ilyen klassz logó lett” – mesélte sztár dj.

Békés Itala 90 éves
A 90 éves művésznővel alig lehet időpontot egyeztetni. Hajnalig dolgozik, de korán reggel már talpon van, lemezfelvételt készít, rendezi a Madách Színház Tolnay Szalonjában hamarosan nyíló életműkiállítás anyagát, rendszeresen tornázik, és alig várja, hogy beköszöntsön a meleg és újra kielboatba ülhessen és evezhessen a Dunán.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!