Facebook hozzászólás
457

Mi köze Mátyás királynak a Zűrgombócokhoz?

Saját gyártású újdonságok, sosem látott epizódok, régi kedvencek – szeptember 26-án indul a legkisebbek szórakoztatására, a TV2 Csoport portfóliófejlesztésének újabb állomása, a Kiwi TV. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretni való földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban, premierepizódokkal is jönnek mindannyiunk kedvenc kék törpéi, a Hupikék Törpikék, valamint olyan kihagyhatatlan klasszikusok is visszatérnek, mint a Mátyás király történetei.

Zűrgombócok, Kép: Kiwi TV
Ismerkedjetek meg, ők a Zűrgombócok! Kép: Kiwi TV

Űrlények közelednek a Szigma 616 bolygóról. Zűrgombócok névre keresztelt zenés, edukatív gyerekműsorral is erősít a Kiwi TV. A saját gyártású tartalom az élő szereplők és a bábok világát néhány perces epizódokban ötvözi majd. A tartalom elsősorban a 4-10 éves korúakra összpontosít, akik a zenés kikapcsolódás mellett szellemi képességeiket is fejleszthetik. A kis földönkívüliek űrhajója meghibásodott, ezért egy időre itt rekedtek. Megpróbálnak elvegyülni az emberek között, de tudatlanságuk miatt ez nehezen sikerül nekik. Egy kislány, Fanni szobájában húzzák meg magukat, de a hétköznapi problémák újabb és újabb galibákba sodorják őket, amiből csak az újonnan szerzett földi barátaik és persze a nézők húzhatják ki őket. Minden újabb sztori a képzett pedagógusokból álló Iszkiri zenekar egy-egy dalára épül, amelyek tartalma a stúdióban elevenedik meg – így a hangsúly a közös alkotásra terelődik. A műsort a zenei betétek és a dinamikus látványvilág teszi szórakoztatóvá, a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Hupikék törpikék, Kép: Kiwi TV
Hupikék törpikék, a régi ismerősök, Kép: Kiwi TV

A meglepetések között régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból. Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint a Magyarországon eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Emellett külön blokkot kapnak a Magyar népmesék, valamint a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is.

Könyörtelenül ítélkezik a kismama is
Fantasztikus versenyzők, még fantasztikusabb zsűri! Ők léptek a színpadra a Sztárban Sztár negyedik évadában. Mint kiderült, az előadók személye ismét garancia a tökéletes szórakoztatásra! A régi-új ítészek pedig őszintén kimondják, ami a szívükön…


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!