Facebook hozzászólás
171

Meglepő feladatra vállalkozott Gálvölgyi János

Gálvölgyi János Kossuth-, és Jászai Mari-díjas magyar színművész életében fontos szerepet játszanak a dallamok, ráadásul amellett, hogy rendszeres koncertre járó, saját lemezgyűjteménye is van. Egy meglepő zenés feladatra kérték fel, amit szívesen el is vállalt.

„Nálam megállás nélkül szól a zene, nélküle nem is lenne igazi az életem.

Gálvölgyi János
Gálvölgyi János Kép: rajongói facebook oldal

Szeretem a komolyzenét, a népzenét, a rockot, mindent meghallgatok. Óriási lemezgyűjteményem is van, legalább száz darabot tartok itthon régi bakelitekből, CD-kből, kazettákból. Szeretem hallgatni a zenét a régi lemezjátszómon, és nagyon tartok attól, hogy az MP3 térhódításával mi lesz majd velem, mert ahhoz már nem értek” – mondta Gálvölgyi János, aki rendszeres koncertlátogató is.

„Ha tehetem, járok koncertekre, de hál’ istennek csak ritkán tehetem, mert van dolgom esténként a színházban. Tom Jones magyarországi koncertjein mindig ott vagyok például, és egymás után kétszer sikerült elkápráztatnia.
Az ember azt gondolná, hogy a lemezeken minden szépen ki van cizellálva, de a koncerteken még csodálatosabb volt, életre szóló élményt nyújtott. A legközelebbi koncert ami tervben van, az a 100 gitáros egy színpadon Palladio Orchestra debütálás, bízom benne, hogy semmi nem gátol meg abban, hogy ott legyek” – tette hozzá Gálvölgyi, aki örömmel vállalta a videóüzenet elkészítését.

„Azért kértük fel Gálvölgyi Jánost az image filmünk főszereplőjének, mert ő ugyanazt a sokszínűséget képviseli a művészetben, mint a Palladio Orchestra a zenében” – tette hozzá Rácz László és Csapó Ádám, a Palladio Orchestra producerei.

A Kismenők gitárosa a nagymenőkkel koncertezik!
Luppinger Attila, a TV2 Kismenők című műsorának 13 éves felfedezettjének nagy álma valósul meg december 28-én. Ő is fellép a 100 gitár egy színpadon – Palladio Orchestra koncerten a Papp László Budapest Sportarénában.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!