Facebook hozzászólás
275

Megint jönnek a szemtől-szemben tátogók!

Folytatódnak januárban is a Playback Párbaj tavaly decemberben indult adásai. Az izgalmas és humorban bővelkedő műsorban hazai hírességek mérkőznek meg egymással két körben, feladatuk ismert előadók slágereit eljátszani a lehető leghitelesebb módon, az eredeti dalokra tátogva.

Januárban az RTL Spike műsorán láthatóak ismét a Playback Párbaj tavaly decemberben indult izgalmas és humorban bővelkedő adásai, amelyekben két-két híresség küzd meg egymással világslágerek énekhang nélküli előadásában.
A látványos playback csatákat Gáspár Laci és Szabó Zsófi vezényli a januári válogatásban olyan sztár-párosokkal, mint Peller Anna és Lukács Miki, Kiss Ramóna és Iszak Eszti, de nem marad ki a Balsai Móni, Nagy Ervin kettős, illetve Solti Ádám és ÉNB Bécy tátogó viadala sem. Februártól pedig újra dupla részekkel folytatódik majd a műsor, az RTL Klub és az RTL Spike programján.

playback_parbaj_rtlspike
Kép: sajtóanyag

A Playback Párbaj az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, az amerikai Lip Sync Battle hazai kiadása, amely hazai gyártású műsorként az RTL Spike-on is látható. A műsorban népszerű magyar sztárok mérkőznek meg egymással két körben, feladatuk ismert előadók slágereit eljátszani a lehető leghitelesebb módon, az eredeti dalokra tátogva.

Solti Ádám és ÉNB Bécy
Solti Ádám és ÉNB Bécy

A Playback Párbaj eheti adásaiban megmérettetik a sztárpár, Peller Anna és Lukács Miki, ahol Mikike a 80-as éveket idéző mozdulatokkal adja elő a Flashdance, What a feeling örök klasszikusát, míg Anna megmutatja, mennyire van otthon a hip-hop-ban. Ha ez nem lenne elég, jönnek hazánk legcsinosabb lányai: Kiss Ramóna latexruhában méri össze tátogótehetségét Madonna híres slágerére, ellenfele Iszak Eszti pedig Ariana Grande dalával debütál a színpadon.

Kis Ramóna és Iszak Eszti
Kis Ramóna és Iszak Eszti

A produkciók sora január 13-án Balsai Mónival folytatódik, a színésznő  Britney Spears imitátorként áll színpadra, míg riválisa, Nagy Ervin táncmozdulatokkal fűszerezett show-val dobja fel az estét. Január 27-én újdonsült rapperek tűnnek fel a Playback Párbajban: Solti Ádám többek között L.L. Junior Raggamoffinjával igyekszik eltiporni versenytársa, ÉNB Bécy raptudását.

Újra keressük az X-Faktorodat!
Még le sem hullott az utolsó konfetti a 2016-os X-Faktor színpadán, máris eldördült a 2017-es startpisztoly! Ugye, Te is szeretnéd megmutatni magad, érzed a benned rejlő X-Faktort! Megmutatom, hogy tudsz jelentkezni!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!