Facebook hozzászólás
259

Meghalt a Király, éljen a Király!

Király Viktor kiesett az amerikai tehetségkutató versenyből, de mégis győzött, hiszen egész Amerika ismeri, ünnepli. Reggel a TV2 Mokkájában Demcsák Zsuzsának adott először telefoninterjút, és azt mondta: egyáltalán nincs elkeseredve, sőt kifejezetten boldog, mert elérte célját!

Király Viktor napszemüvegben mikrofonba énekel, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

Háromnapos volt ez a foduló – mesélte Király Viktor. Az első napon is tizenkét, a másodikon is tizenkét remek énekest hallgatott meg a zsűri. A harmadik estén négyes csoportokban énekeltek egy-egy dalt a versenyzők. A magyar sztár csapatának egy hetvenes évekből származó dalt kellett előadniuk, ami szerinte jól sikerült.

Mentora végül nem állt mellé, de zokogva borult a nyakába, és végig azt ismételgette, hogy sajnálom, sajnálom. Király Viktornak előtte azt mondta, neked már nem kell segítenem, te már egy kész, kiforrott előadó vagy, és még óriási sikereid lesznek ezen a pályán.

Amint lejött a színpadról, már csörgött is a telefonja, egy kétszeres Grammy-díjas énekes és producer hívta, hogy gratuláljon, tálán felkérés is lesz belőle – mesélte telefonon. Egyébként nap mint nap szinte a bőrén érzi, mennyi rajongója van. Los Angelesben sétálva percenként állítják meg az utcán, hogy közös fotót készítsenek vele, állandóan keresik lemezstúdiók, tévé- és rádióállomások.

Király Viktor a szokott szerénységgel ismételte meg az interjú végén, hogy boldog, hisz egész Amerika ismeri, nem most lett vége valaminek, hanem fordítva, valami most kezdődik el!

Olvass bele az előzményekbe is!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!