Facebook hozzászólás
348

Még azt sem tudjuk, fiú avagy lány!

Gorillakölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A pici a szakértők szerint jól van, anyja féltve őrzi, ezért még nem tudni a nemét sem. Feltehetően a két ünnep között már a nagyközönség is ünnepelheti!

Méltón ünnepelte az idei karácsonyt a Fővárosi Állat- és Növénykert! Cuki kis kölyöknek adott életet az egyik gorilla. Az anyuka annyira félti bébit, bújtatja az ölében a kicsit, hogy egyelőre nem tudni a nemét sem. Most az a legfontosabb, hogy békességben lehessenek kettesben.

Gorillabébi anyukájával, Kép: MTI, Kovács Attila
Gorillabébi anyukájával, Kép: MTI, Kovács Attila

Egyelőre csak annyi biztos, hogy ha minden rendben megy tovább, valamikor a két ünnep között már a téli szünet élvezői is megpillanthatják „őbébiségét”. A névadás pedig – érthető okok miatt januárra marad!

Az élet már csak ilyen! Minden élőlény olyan környezetben szaporodik, ahol alkalmasak, sőt, kiválóak arra a körülmények. Ezek a nem honos állatok különleges helyzetben vannak nálunk. Éppen ezért nagyszerű munka az intézet gondozóitól, hogy egy újabb bébi született! Vagyis, jól érzik magukat! Gratulálok és köszönet érte!!

Nem a tulajdonod! A TÁRSAD!
Alighogy beköltöztünk pesterzsébeti sorházunkba, egy szép cirmos cica ült le a teraszunkra. Keservesen nyávogott. Látszott rajta, hogy éhes. Kapott egy kis maradék túrós tésztát. Jól lakott, kényelmesen besétált a konyhába, leült a hűtőszekrény elé, és dorombolni kezdett. Rögtön rájöttem, egy ez egy kitett állat. Felismerte a hűtőt! Átgondoltam. Gyerekkoromban volt cicám, tudtam mivel jár, de vajon mit szól hozzá a férjem? Neki soha nem volt kisállata. Megbeszéltük. Hyppolit maradt, és több mint 10 éven át volt hűséges társunk, barátunk, aki soha többé nem nyávogott!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!