Facebook hozzászólás
227

Mától jön az Azurák

Február 2-án láthatják először a nézők újra a képernyőn Azurák Csabát. Az 1/1 című közéleti háttérműsorral csütörtökönként várja a nézőket a TV2-n.

1/1 Arurákkal logóAz 1/1 Azurák Csabával egy olyan véleményformáló, sok esetben exkluzív interjúkat, riportokat bemutató műsor, amely sokszínű, izgalmas témaválasztásával igyekszik kiszolgálni a nézőket – olykor szórakoztató, olykor elgondolkodtató módon.

– Nagy izgalommal várom, hogyan fogadják a nézők az 1/1-et. Hatalmas lehetőségnek tartom, hogy a saját nevemmel fémjelzett háttérműsorom lehet a TV2-n. Az esti műsorsáv pedig lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit mélyebb, elemzőbb riportok is helyet kapjanak a stúdióbeszélgetések, esetenként hosszabb portrék mellett. – mondta február 2-án induló műsoráról Azurák Csaba.

A műsorvezető a csütörtök esténként jelentkező adásokban a stúdióvendégekkel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat. A riportok pedig olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel és mutatnak be, melyek meghatározzák a nézők mindennapjait.

Tudod mikor kell Isztambulba menni?
Új török sorozat indult január 23-án a TV2-n. A Fatmagül című telenovella főszereplője Beren Saat, akit a hazai közönség már jól ismerhet A szultánából.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!