Facebook hozzászólás
414

Majka szétdobálja millióit

Január 2-án élőben jelentkezik Az 50 milliós játszma ötödik évada a TV2-n! A game show házigazdájaként 2017-ben Majoros Péter, Majka szállítja a milliókat, az pedig csak a játékosokon múlik, hogy a pénznyelővel vívott harcban végül mekkora nyereménnyel térnek haza.

Majka és az 50 millió, Kép: TV2
Majka és az 50 millió, Kép: TV2

2017-ben visszatér a képernyőre Az 50 milliós játszma. A TV2 sikeres game show-ja ezúttal élőben jelentkezik, a szabályok változatlanok: nyolc kérdés helyes megválaszolása kell a 50 millió forintos főnyereményhez. A műsor házigazdája az új évadban Majoros Péter Majka lesz. Január 2-től hétköznap esténként kerül 50 millió forint a játékosok kezébe, az pedig, hogy kinek sikerül a kérdések során a pénznyelőt legyőzve álom-nyereményt hazavinni, az hamarosan kiderül.

– Nagyon izgalmasnak tartom, hogy egy ilyen típusú game show élőben jelentkezik a képernyőn. Örülök, hogy ezúttal játékmesterként is kipróbálhatom magam. Ráadásul a nézőket is bevonjuk, hiszen az applikáción keresztül ők is nyerhetnek, nem is kis összeget, hiszen hetente egy millió forintot adunk oda – mondta Majka.

A nyereményeső azonban a kamerákon kívül is folytatódik, a heti 1 millió forintos fődíjért a nézőknek nem kell mást tenni, mint az adás ideje alatt játszani a műsor hivatalos applikációján keresztül, amit ingyenesen lehet majd letölteni.
Csak úgy nyerhetsz, ha a Tények után Majkát nézed!

Ropogós, guszta férfi mell…
Változnak plasztikai trendek a divattal és a cserélődő szépségideálokkal együtt. 2016-ban már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt jelenlét egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!