Facebook hozzászólás
258

Magyarország legnagyobb hajókiállítása nyílik a hétvégén

Elegáns külföldi és hazai gyártású vitorlás hajókkal, menő motorcsónakokkal, yachtokkal és katamarán bemutatóval várja a hajózás szerelmeseit Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása szeptember 2. és 4. között Balatonkenesén, a Kenese Marina Port kikötőben.

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, a Kenese Marina Port, immáron 21. alkalommal ad otthont a Balatoni Hajókiállításnak. A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás iránt érdeklődők pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz, természetes környezetükben: a vízen bemutatva. Itt ugyanis megtalálható lesz az elektromos meghajtású és motorcsónakoktól kezdve a 40 láb fölötti vitorlás hajókon át a Kékszalag győztes Festipay katamaránig minden!

festipay
A Kékszalag győztes Festipay katamarán

Több mint 50 a hajózáshoz köthető céggel, szervezettel találkozhatnak a látogatók, akik elhozzák portékájuk színe-javát. Természetesen ezek közül a hajók lesznek a középpontban: a kikötőben több mint félszáz hajó várja majd parton és vízen, hogy a látogatók közelebbről is felfedezzék őket. Többen kedvezményekkel, szezon végi, vagy éppen már a következő szezon eleji akciókkal is készülnek a kiállítás látogatóinak!
Az itthon is egyre nagyobb teret hódító motoros és elektromos hajók is megjelennek a kiállításon parton és vízen egyaránt. Emellett a vízi élethez kapcsolódó termékek és szolgáltatások is megjelennek: műszerek, vitorlás ruházat, cipők, és hajós tematikájú ékszerek is várják a hajózás szerelmeseit.

hajo3
Motoros és elektromos hajókat is láthatunk

Az idei év újdonsága, hogy szakmai programmal, érdekes, kötetlen hajós beszélgetésekkel is készülnek a közönség számára. A Volvo Autó Hungária támogatásával megrendezett Volvo Kávészünet, minden nap 15 órakor, hajós beszélgetésekkel várja az érdeklődőket a kiállítás bárjában – vitorlázó olimpikonok friss élménybeszámolóit hallhatják, megtudhatják, hogyan érdemes igényeiknek megfelelő hajót választani, vagy éppen azt, hogyan vitorlázzanak saját hajó nélkül itthon és az Adrián.
Szombaton a motoros hajók kapcsán Sebestyén Balázs is mesél hajós élményeiről, és ad pár hasznos tippet ahhoz is, mire figyeljünk, ha motoros hajót szeretnénk vásárolni. Minden nap izgalmas vízi bemutatók is lesznek: repülő katamaránok és elektromos motorral meghajtott deszkák szolgáltatnak látványosságot az érdeklődőknek.

Bárteraszon frissülhetünk fel
Bárteraszon frissülhetünk fel

Ott a helye minden a hajózás iránt érdeklődőnek szeptember első hétvégéjén, Balatonkenesén, a Kenese Marina Port kikötőben! További információk az esemény web-, és facebook oldalán. (Képek: sajtóanyag)

Jegyezd a naptárba: Budapest Borfesztivál barátokkal 2016. IX. 8-11.
Szinte hihetetlen, de 25 éve nyitotta meg először kapuit a Budapest Borfesztivál. Együtt nőtt fel a rendszerváltás után újjáéledő borkultúrával: támogatta a kilencvenes évek nagyjait, kihagyhatatlan és nemzetközi tömegrendezvénnyé vált a kétezres évek elején, és rendületlenül segíti a generációváltást napjainkban is. Ünnepeljünk együtt a 25. Budapest Borfesztivállal!

 

 

 

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!