Facebook hozzászólás
374

Lökik tovább a showdert!

Március 27-én vadonatúj évaddal térnek vissza az RTLII képernyőjére a Showder Klub legismertebb humoristái. Aranyosi Péter, Dombóvári István, Dumaswing Kovács András Péter, Illés Ferenc, Janklovics Péter és a Szomszédnéni produkciós Iroda. Ráadásul a Showder Klub újoncai és ifjú titánjai is feltűnnek majd a tavaszi évadban.

Shoder Klub embléma, Kép: RTL
Shoder Klub embléma, Kép: RTL

Március 27-től, hétfőnként 22 órától vadonatúj évaddal térnek vissza az RTLII képernyőjére a Showder Klub legismertebb humoristái.

Jó fejek vagyunk!
A barátság és az ivás jut eszébe elsők közt a lengyeleknek a magyarokról, és fordítva. A Szallas.hu és az Answear.hu által készített nemzetközi kutatásban a két nemzet viszonyát és a sztereotípiákat vizsgálták a márciusi Lengyel-magyar barátság napja alkalmából.

A tavaszi évadban. Ráadásul három különkiadással is találkozhatnak majd a nézők. A Showder Klub bemutatja elnevezésű adásokban önálló, egész estés produkciókkal mutatkozik majd be a Szomszédnéni produkciós Iroda, Aranyosi Péter, Dombóvári István és a Dumaswing Kovács András Péterrel, Illés Ferenccel és Janklovics Péterrel.

A tavaszi szezonban továbbá ismét bizonyítanak majd az újoncok is: Ráskó Eszter, Musimbe Dávid Dennis, Al Gharati Magyedé. De feltűnnek olyan ifjú titánok is, mint Elek Péter és Szabó Balázs Máté, akik megpróbálnak Kiss Ádám babérjaira törni.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!