Facebook hozzászólás
190

Lesz ennél vagányabb dolog idén nyáron?

Szóláth Szebi és egy wakeboard nem mondható szokatlan látványnak a Városligeti tavon, de ha egy csapat akrobatikus kosaras elfoglalja a pályát… Érdemes megnézni az eredményt!

A „hívatlan” vendégek a Lords of Gravity tagjai, akik már a világ minden táján megfordultak, és egyedülálló mutatványaikkal milliók szimpátiáját nyerték el. Az  NBA utcai kosárlabda-­rendezvényeinek hivatalos betétprogramjaként turnéznak évek óta, és komoly rendezvényeken öregbítették a magyar sportolók hírnevét.

Szóláth Szebasztián, a magyar wakeboardszcéna kiemelkedő szereplője 8 éves  korában próbálta ki a vízisít, majd két évvel később váltott wakeboardra. A 2006­‐os szezon végén már első bajnoki címét ünnepelhette. 2009‐ben  már a „junior men” kategória világbajnoka, és a következő évben meg is  védi címét! A magyar bajnoki címek mellett az elmúlt években két dobogós IWWF Európa‐ és világbajnoki helyezést is szerzett.

A történet egy teljesen egyedi kialakítású pályán játszódik, hiszen a Városligeti tavon vagy víz volt, vagy kosárlabda… egészen mostanáig! Szebi és a „lordok” egyszerre uralták a légteret, fantasztikus trükköket felvonultatva… lesd meg!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!