Facebook hozzászólás
375

Legyél te is MINI angyal!

Játékgyűjtést szervez a Wallis Motor Pest. A Légy te is MINI angyal! elnevezésű kampányában az ajándékokat Király Linda, Tápai Szabina és Dr BRS lemezlovas személyesen viszik el a Heim Pál Gyermekkórháznak, valamint a Cseppkő Gyermekotthon Központnak.

Izgatottan számolja vissza a napokat talán már minden gyermek a közelgő karácsonyi ünnepekig, amikor megannyi ajándék várja majd őket a fa alatt. Azonban nem szabad megfeledkezni azokról a gyermekekről sem, akiknek a karácsonyt egy kórházban vagy egy gyermekotthonban kell eltölteniük. A Wallis Motor Pest nekik kíván kedveskedni.

 November 20. és december 22. között karácsonyi dekorációval ellátott MINI Clubman áll a Wallis Motor Pest új, Hungária körúti autószalonja előtt, amibe bárki beleteheti az adományozni kívánt ajándékát. Az első ajándékot, egy BMW futóbiciklit, jelképesen a szalon teszi majd a „puttonyba”.

mini_angyal2

„Minden évben nagy figyelmet fordítunk arra, hogy egy olyan aktivitást szervezzünk, amellyel a rászorulókon tudunk segíteni. Karácsonykor egy gyermek sem maradhat ajándék nélkül, ezért most nekik szeretnénk örömet okozni. A kiállított autókba bárki tehet egy-egy megunt vagy új játékot a gyűjtésben résztvevő gyermekkórházak és otthonok számára. Reméljük, hogy a gyűjtés végén több megpakolt MINI is útnak tud majd indulni” – árulta el Antal Péter ügyvezető, aki azt is hozzátette, a márka minden nagykövete részt fog venni a gyűjtésben.

A jótékonysági akció során összegyűlt játékokat a Heim Pál Gyermekkórház kisbetegei, valamint a Cseppkő Gyermekotthon Központ lakói kapják.

Az autóba hétköznapokon reggel 8 órától egészen este 6 óráig, szombaton pedig 9 és 13 óra között tudnak ajándékokat elhelyezni a jótevők. Miután az autó megtelik, a márka MINI nagykövetei, Király Linda, Tápai Szabina és Dr BRS lemezlovas vezetik majd el a gyerekekhez.

Angyali üzenet: hiába adsz, ha elfogadni nem tudsz
Advent második hetébe értünk, s a gyertyagyújtásra megérkezett a Reménység vörös ruhájú angyala is. Házról-házra suhan, hogy megtöltse különleges serlegét az emberek szívében lakozó tiszta szeretettel. Ám közben valami furcsa dolgot is súg a fülükbe…


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!