Facebook hozzászólás
226

Légy a sztárszakácsunk!

Receptek, boszikonyha, gasztro hírek – útjára indult az otthonfozok.hu, az Életforma új rovata! Nálunk Te lehetsz a sztárszakács! Töltsd fel receptjeidet, nyerd meg versenyünket, és válogass a már most több mint 2000 ételünk között! Sok vidámságot, jó szórakozást, és nem utolsó sorban JÓ ÉTVÁGYAT!   

Otthonfőzök.hu logó

Újabb nagy esemény történt nálunk, megszületett gasztro rovatunk, az otthonfőzök.hu! Már eddig is több mint kétezer recept közül válogathattatok, és a visszajelzések azt mutatták, hogy kedvelitek az oldalainkat! Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már az első tíz nap alatt 35 százalékkal több receptoldalt néztetek meg, olvasgattatok nálunk, mint az előző hónap hasonló időszakában! Ezt biztatásnak vesszük! Köszönjük szépen!

Oldal az otthonfőzökről
Oldal az otthonfőzökről

Van azonban néhány meglepetésünk! Nemcsak egy receptoldal szeretnénk lenni, hanem a barátnőtök, barátotok is! Otthon Te vagy a sztárszakács, legyél nálunk is az! Mutasd meg, hogy mindenkiből válhat igazi konyhatündér – nemtől, kortól függetlenül! Ez az a nagy társasjáték, amiben mindenki részt vehet! Töltsd fel a receptjeidet, és a leggyorsabbak, a legtöbb anyagot beküldők értékes jutalmakat kaphatnak – wellness hétvégétől egészen a sportkártyáig! Ne feledd, mindenkinek van egy trükkje, egy csipet kreativitása, egy jó adag ügyessége – vagy ügyetlensége – és máris kész egy új recept! Ez már a siker! Arasd le ezt a sikert nálunk!

Gondoltunk azokra is, akik szívesen olvasnak híreket, újdonságokat a gasztronómia kulisszatitkairól! Nos, az otthofozok.hu olvasóit igyekszünk tudósítani az ilyen eseményekről! Kirándulunk itthon és külföldön, hogy idehozzuk a világ finomságait, ízeit, fűszereit, borvidékeit, éttermeit!

Azt szeretnénk, hogy a konyha, a főzés mindenkinek örömöt okozzon! Boszikonyhánkban olyan fogásokat, trükköket, tippeket adunk, mutatunk be, amilyenekkel helyre hozhatod az elrontott ételt vagy esetleg eleve nem égeted oda! Külön helyre gyűjtöttük pl. a diétázóknak, a lisztérzékenyeknek vagy a cukorbetegeknek szóló recepteket is.

Gyertek Barátaim! Kalandra fel, játsszunk együtt, és nem utolsó sorban JÓ ÉTVÁGYAT az otthonfozok.hu -val!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!