Facebook hozzászólás
319

Látvány, divat, programok! Jön a 13. Budapest Fashion Week!

Tíz hazai tervező mellett öt külföldi alkotó kollekciója is bemutatkozik az immár 13. Budapest Fashion Week három napig tartó divateseményén. Szerbia, Montenegro és Románia mellett Londonból is érkezik vendég designer. Az Adam X Atelier (London) neve jól cseng a nemzetközi divatvilágban, a nálunk most látható kollekció nemrég Japánban, Hong Kongban, illetve a Angliában debütált.

A rangos divatesemény mindhárom napján – november 25., 26. és 27-én – öt-öt fashion show-t láthat majd a közönség, és ahogyan azt már megszokhattuk, a bemutatók között sem kell unatkozni. Ezúttal a Cherry Blossom The Sick Chik and Sophie és a Magma Firetheater látványos performanszait tekintheti meg a nagyérdemű.

A háromnapos esemény különleges ékszerkiállítással a NELLIMOLINARI ékszermárka egy új magyar találmány tárgyaival – nemesfémbe és üvegbe öntött jégkristály alakú csipkék – és Velican-Patrus Dóra fotóművész, ruhaipari mérnök rendhagyó divatfotóiból készült installációjával egészül ki.

A rendezvényt jelenlétével megtiszteli:
●Marcellous L. Jones MLJ MEDIA, LLC – FASHION INSIDER TV televíziós házigazda és a producer MLJ MEDIA
● Mr. Goran Secujski, a Vajdasági Városi Önkormányzat kereskedelemért felelős tanácsosa
● Julia Hendrychova, a Cseh Nemzeti Divat Kamara elnöke
●Svetlana Horvat Serbia Fashion Week elnöke.

A 13. Budapest Fashion Weeken bemutató tervezők névsora: Orosz Réka , Adam X Atelier(London) , Dora Robar, Luis Alexandru Drăjan , Martinka, Szépligeti Ági MZF, Hecendorfer Tímea, Essende, Danijela Bozic(Serbia), Nazarica Bartos, Emese Bakó, Anwaryan, Ivana Murisic(Montenegro), Kenguru.

A BFW-hez kétoldalú határon túli kerekasztal-konferencia is csatlakozik a szerb–vajdasági magyar divat és konfekciós cégek együttműködési lehetőségeiról, ennek szervezője a TMTE, BKIK és a BFW támogatója, a Nemzeti Divat Liga Magyarország, ennek időpontja: 2014.november26. 10 óra.

Információ kérése a programokról: fashionhungary@gmail.com.

A divatbemutatóra a jegyek a helyszínen válthatóak. Időpont: 2014. november 25–26–27.
Kapunyitás: 18.00 óra, a divatbemutatók 19.00 órakor kezdődnek.

Helyszín: PRLMNT (Budapest Teréz körőt 62.)

A Budapest Fashion Week FB oldalon is keresd az információkat! https://www.facebook.com/budapestfashionweek



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!