Facebook hozzászólás
576

Kulka kifejezetten élvezte a forgatást! Ez szuper jó hír!

Majd félidejénél jár a Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmje, a X. forgatása. A napokban fejezte be filmbéli munkáját Kulka János, aki kifejezetten élvezte a forgatást. A fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

Kulka János elárulta, hogy nagyon várta  a X. forgatását, ami érthető, hiszen pontosan egy éve állt utoljára a kamerák előtt, és azóta nem végzett színészi munkát.

Kulka János a forgatáson, Kép: Pintér Leo
Kulka János a forgatáson, Kép: Pintér Leo

Kifejezetten élvezte a forgatást, és sajnálja, hogy  gyorsan véget ért. Nagyon szerette a forgatással járó koncentrált munkát, hiszen szerepe szerint – amiről nem árulhat el semmit – a mosolygó, jókedélytől kezdve a kétségbeesett sírásig sokféle, szélsőséges állapotot kellett megélnie.

Kulka János mandzsettát gombol, Kép: Pintér Leo
Kulka János, Kép: Pintér Leo

–  Izgalmasnak találtam a helyszínen összevágott jeleneteket, nagyon jónak tartom a stábot, és jólesett, hogy mindenki kedves volt hozzám – nyilatkozta. A film rendezőjében, Ujj Mészáros Károlyban, számára az az egyik legfontosabb érték, hogy határozottak az elképzelései. Végül hozzátette, hogy Balsai Mónival, akit nagyon tehetségesnek tart, öröm volt újra együtt játszani.

Kulka János egy fotelben egy üvegablak előtt, Kép: Pintér Leo
Kulka János, Kép: Pintér Leo

Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra. A fordulatokban gazdag történet egyik főszereplőjét alakítja majd.  A X.-ben Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs, nyomozót alakítanak majd, és a további szerepekben is olyan ismert színészeket láthatunk majd többek között, mint Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő és Szabó Győző.

Tippelj, kik csókolnak a legjobban?
Nyilvánosságra hozta az MTV az első MTV Movie & TV Awards díjátadó gála vadonatúj kategóriáit és a jelölteket. A csatorna idén a hollywoodi produkciók mellett a legjobb tévésorozatokat is díjazza: a legtöbb jelölést a Tűnj el!, a Stranger Things és a Szépség és a szörnyeteg kapta. A gálát a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban rendezik május 7-én, a házigazda a humorista, film- és tévésztár Adam Devine lesz.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!