Facebook hozzászólás
418

Közösségi varroda nyílt Budapesten kreatív csajoknak

Új, kreatív műhelynek ad otthont a Budapest belvárosában működő Paloma művészudvar. A PINKPONILO egy olyan közösségi varroda és munkatér, amelynek célja a „fast fashion” üzletek által meghatározott hazai öltözködéskultúra színesebbé és kreatívabbá tétele, az öltözékviselők saját ötleteinek bevonásával.

 

 

A PINKPONILO tematikus ruhakészítő workshopjain a résztvevők divattervezők és képzett varrónők segítségével készíthetik el a saját maguk által megálmodott darabokat, a tervezés első fázisától a kivitelezés legvégéig, amihez minden szükséges eszköz rendelkezésre áll.

Pinkpóniló, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

– Az érzelmi kötődés kedvenc darabjainkhoz, a különleges anyagok és a vásárlói tudatosság, fenntarthatóság gondolatának egyedi találkozása képezi a vállalkozás eszmeiségének alapját.

Ezt vedd fel, ha Rómába mész nyaralni
Sokan tanácstalanul állnak a gardrob előtt, hogy mit is csomagoljanak be a fürdőruhán kívül. Most adok néhány tippet, amihez a Luisaviaroma adott segítséget. A cég nemzetközi divattervezőkkel kötött nemrég exkluzív együttműködést. Ezekből a ruhákból, kiegészítőkből válogattam néhányat! Az biztos, Rómában ez a menő ezen a nyáron!

Fontosnak tartjuk a helyi fiatal kreatívokkal való közös ötletek kidolgozását (workshopok, pop up store, stb. keretében), illetve a helyi szakmai munkaerő tudásának (varrónők, szabók, stb.) kiaknázását – mondta Kudron Anna, a PINKPONILO egyik alapítója.

A PINKPONILO műhelye nyitva áll egyéb kreatív csapatok számára is: befogadó térként otthont ad más, nem csak ruha témájú workshopoknak, és várja tervezők, diákok jelentkezését, akik saját projektjeik kivitelezéséhez keresnek helyszínt és infastruktúrát.

A PINKPONILO lényege a határokon és kultúrákon átívelő tenniakarásból származó jókedv.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!