Facebook hozzászólás
773

Kovács Dóri luxusélete

A második évadban is Kovács Dóra vezeti az RTL Klub luxusmagazinját, a HighLife-ot, amely hetente jelentkezik a csatornán. A tavalyi sikeres kezdet után 2017-ben már 11 részesre bővült a HighLife. Az első adást október 7-én, szombaton 12:40-kor láthatják a nézők, az RTL Klub műsorán, kedd esti ismétléssel. 

– Nyáron kipróbálhattam magam az RTL Reggelijében, ahol remekül éreztem magam és a nézői visszajelzések is pozitívak voltak. Ősszel pedig újra a HighLife kamerája előtt állhatok. Számomra biztosan pörgősen zárul ez az év, hiszen a luxusmagazin karácsonyig fut a csatornán – mondta Kovács Dóra.

Kovács Dóra, Kép: RTL
Kovács Dóra, Kép: RTL

– A HighLife ebben az évben sem a hivalkodó luxusra koncentrál, hanem a jó élethez vezető utat, a sikerembert állítja reflektorfénybe, miközben bőségesen mutat külföldi példákat, hiszen idén 14 külföldi helyszínen forgattunk a Karibtól Izlandig – mondta dr. Oltványi Tamás producer.

Indul a Fal – 100 millióért!
Magyarországon elsőként az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, ami eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban aratott hatalmas sikert. A hazai vetélkedő műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!