Facebook hozzászólás
371

Köszönjük, Bochkor Gábor! A könnyeink is potyognak…

Megható pillanatoknak lehettek fültanúi az Önindító hallgatói. Bocsi megígérte és el is intézte, hogy Vilmos bácsi, aki nemrég a Bródy 70 koncertre menet esett össze és egy tanárnő lélekjelenlétének köszönhette életét, mégis eljuthat kedvencének bulijára.

Könnyfakasztó beszélgetés tanúi lehettek nemrég a Music FM reggeli műsorának hallgatói:  Bocsiék egy megható találkozást hoztak össze az éteren keresztül Vilmos bácsi – aki április elején a Bródy 70 koncertre menet esett össze – és megmentője között. (Ezúton is köszönet az ismeretlen pedagógusnak, aki megmentette Vili bácsi életét. Bizonyára a diákjai is nagyon büszkék rá! Fogadja „virtuális” virágcsokrunkat a közelgő pedagógusnap alkalmából!) Bochkorék akkor megígérték, megpróbálják Vilmos bácsit kárpótolni a kihagyott koncertért.
Az ígéret pedig szép szó, és ezt az Önindító stábja is jól tudja, így felhívták Bródy Jánost, aki szeretettel várja veszprémi koncertjére Vilmos bácsit és feleségét.

Az örömhírt élő adásban közölték az idős úrral, aki a hír hallatára egészen felélénkült, majd kissé pityergő hangon köszönte meg az ajándékot.  Mint mondta, 1965 óta a művész úr legnagyobb rajongója. Bochkorék mindezt pedig azzal is tetézték, hogy megemlítették, talán egy személyes találkozót is sikerül összehozniuk… Vilmos bácsi örömében csak annyit tudott hozzátenni, hogy „ezzel már meg is gyógyultam”.

Amíg a Föld kerek, mindig lesznek nyuggerek!
12 ezer ember többször felállva tapsolta az örök TINIT, a 70 éves Bródy Jánost! A Kossuth-díjas művész nemcsak a születésnapját ünnepelte, hanem a színpadon eltöltött ötven esztendőt is. Fergeteges koncertet adott az Arénában a nyugger, vagy ahogy ez saját szinonima szótárában szerepel: az öreg rocker.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!