Facebook hozzászólás
336

Kitüntetett Gasztroangyal – elsőként kapott tévéműsor Magyar Termék Nagydíjat!

Borbás Marcsi, a Gasztroangyal főszerkesztője és műsorvezetője ma vette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat. A pályázat történetében most először szerepelt televíziós sorozat a díjazottak között!

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím tanúsítja a termék előállítójának, forgalmazójának megbízhatóságát, viselője számára pedig biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést.

Borbás Marcsi egy muraközi specialitással – Kép: gasztroangyal.hu

Ezt az elismerést kapta meg a magyar termékek és minőség iránti elkötelezettségéért, a hozzá kapcsolódó munka bemutatásáért és méltó helyre emeléséért a Gasztroangyal, amelyet 2011 őszén indította útjára a Magyar Televízió.

Egy merőben új és sokoldalú műsor született Borbás Marcsi szerkesztésében és vezetésével, amely a teljesség igényével mutatja be nemcsak a magyar konyha évszázados hagyományain alapuló gasztronómiai kultúránkat, hanem a hozzá kapcsolódó alapanyagokat is a magyar kézművestermékekkel egyetemben. A műsor főszereplői a hazai gazdálkodás „alapkövei”: termelők, gazdák, borászok, séfek, mindazok, akik akár vidéki nagyvárosainkban, akár az országhatár egy kis szegletében élnek, és munkájuknak köszönhetően minőségi, egészséges élelmiszerek kerülnek az asztalunkra.

Több mint 100 adás támasztja alá, hogy a Gasztroangyal hazánk kincseinek közvetítőjévé, őrzőjévé vált. Marcsi folyamatosan járja nemcsak Magyarországot, hanem határon túli területeket is, egységbe fogva nemzeti, természeti és gasztronómiai értékeinket.

A sorozat kimagasló nézettséggel fut hosszú idő óta, bizonyítva, hogy egy, a kultúránkat és értékeinket bemutató ismeretterjesztő produkció is a nézők kedvencévé válhat. Október 4-én már a sorozat új évada mutatkozik be.

A Gasztroangyal csotroskalács-receptjét itt olvashatod!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!