Facebook hozzászólás
497

Kismenők és Nagy Duett

Tavaszra az egész család szórakoztatását tűzte ki célul a TV2 Csoport. Egyedülálló módon, hétvégenként egy csatornán két nagyszabású szuperprodukció is képernyőre kerül: a Kismenők és A Nagy Duett. Soha nem látott vendégekkel tér vissza az Összezárva Friderikusszal, megújul a Hal a tortán és vadonatúj epizódokkal folytatódik az Édes Élet, valamint új tematikus műsorok és országos tévépremierek várják a nézőket.

Az egész családnak kínál szórakoztató tartalmakat a TV2 Csoport tavasszal. Áprilistól minden héten két nagyszabású showműsor várja a nézőket. A Nagy Duettbenigazi nagyágyúk mérik össze énektudásukat. Liptai Claudia és Majka műsorvezető párosa visszatér a képernyőre, hogy levezényelje a megújult zsűri és a közönség előtt a 24 híresség – 12 sztárpár csatáját.

Egy kereveten ül hétköznapi ruhában Ördög Nóra és Till Attila, Kép: TV2
A nyerő páros: Ördög Nóra és Tilla Kép: TV2

A Kismenők című tehetséggondozó produkcióban a kis tehetségeké lesz a főszerep, Ördög Nóra és Tilla vezetésével. A TV2 évek óta kiemelt figyelmet fordít az énekes tehetségek felkarolására, azonban idén műfaji megkötés nélkül bizonyítja be, hogy a nagy tehetség ott van a kicsikben is. Visszatér a képernyőre a televíziós legenda, Friderikusz Sándor is. Az interjúkészítés nagymestere ismét izgalmas vendégekkel bútorozik össze az Összezárva Friderikusszal harmadik évadában.

Kovács Lázár mosolyog a kamerába, Kép: wikimedia
Kovács Lázár, Kép: wikimedia

A hétköznap esték március közepétől a jóleső sztárvacsorák jegyében telnek, új epizódokkal tér vissza a Hal a tortán – A küldetés egy különös csavarral, ugyanis Kovács Lázár séf meglepő feladatot ad hétről hétre a játékosoknak. Miután hírességeink kifőzőcskézték magukat, eddig ismeretlen kihívás elé állítják Magyarország sztárpárjait egy vadonatúj gameshow formájában. A Drágám, add az életed! című műsorban a hölgyek különböző próbatételek teljesítésével tesztelik párjaik rátermettségét. Az esti pihenés azonban itt még nem ér véget, hiszen folytatódik a SuperTV2 celeb-reality-je, az Édes Élet, amiben a sztárélet minden apró részletére fény derül. És mivel hírességekből sosem elég, ezért minden hétköznap este jelentkezik a Red Carpet című sztárhíradó. Sőt, Hajdú Péter is vadonatúj szórakoztató műsorral érkezik, indul a Showtime Hajdú Péterrel. Sztárjainkra olyan megpróbáltatások, játékos kihívások várnak a kéthetente jelentkező produkcióban, amilyenek hazai televízióban eddig még nem.

Tematikus műsorokban sem lesz hiány tavasszal, újdonságként indul többek között az Ízes élet Pataky Péter séf vezetésével a gasztro-műsorok kedvelőinek, valamint új műsorvezetővel, Erdélyi Mónikával folytatódik az Egészség Klinika. Az autók szerelmeseit Istenes László várja az a’la Car-ban, a divatkedvelőket a Tűsarok Orosz Barbarával és természetesen a Trendmánia Görög Zitával, míg az otthonszépítés iránt érdeklődőket az Otthon a kertben és a Falforgatók című magazinok.

Sandra Bullock egy fogadáson, Kép: wikimedia
Sandra Bullock, Kép: wikimedia

Minden hétköznap új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban, a TV2 saját gyártású napi sorozata, valamint számos országos tévépremier is képernyőre kerül a TV2 Csoport csatornáin tavasszal. Eddig Magyarországon soha nem látott részekkel tér vissza a Sherlock és Watson (Elementary) a TV2-re, de Halle Berry is látható lesz A létezés határa (Extant) című sci-fi sorozatban a FEM3 műsorán, valamint a férfias szórakoztatás jegyében A halál kardja (The Bastard Executioner) és a Bukott angyalok (Dominion) a PRO4-en. Csak a TV2-n lesznek láthatóak olyan nagysikerű premier mozifilmek, mint a Walter Mitty titkos élete Ben Stillerrel, a Női szervek Sandra Bullock és Melissa McCarthy vígjátéka, a Harag című amerikai akciófilm Brad Pitt főszereplésével, valamint az Így neveld a sárkányodat 2. Magyarországon először a SuperTV2 műsorán lesz látható Liam Neeson akciófilmje az Elrabolva 3, a többek között Budapesten forgatott Die Hard – Drágább, mint az életed Bruce Willis-szel a főszerepben, valamint X-Men: Az eljövendő múlt napjaicímű amerikai akciófilm.

Jön a Filmhét!
Fél nappal az Oscar-díj átadás után, február 29-én, hétfőn a Saul fia vetítésével kezdődik a 2. Magyar Filmhét. Március 1-6. között a Cinema City MOM Parkban 6 kategóriában összesen 270 film pereg majd és számos kiegészítő program is színesíti a filmes mustra kínálatát.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!