Facebook hozzászólás
347

Kis seggfejkalauz

Ha úgy érzi, szétstresszelik, túlterhelik, alábecsülik, terrorizálják, bántalmazzák, és mindez azért van, mert egy gyökérrel dolgozik együtt, tanulja meg, hogy kell kikerülni, átverni, lefegyverezni a seggfejeket – és ne halassza holnapra! Ez a véleménye Robert I. Suttonnak, a Stanford Egyetem professzorának!

A hasznos, egyben szórakoztató Kis seggfejkalauz hathatós és módszeres „játéktervvel” vértezi fel önt arra az esetre, ha egy gyökérrel kell együtt dolgoznia az irodában, a mezőn, a tanteremben, vagy egyszerűen csak az életben. Ugye ismerős a szitu?

Robert I. Sutton, a szerző, Kép: Atheneaum
Robert I. Sutton, a szerző, Kép: Atheneaum

Sutton a diagnózissal kezdi, utána pedig „terepen” kipróbált, bizonyítékokkal alátámasztott, és néha meglepő stratégiákat ismertet az udvariatlan, bunkó, irritáló, kellemetlen, vagy csak szimplán inkompetens alakok kezelésére.

Robert I. Sutton
A Stanford Egyetem professzora, emellett rendszeresen tart előadásokat önmenedzselésről. Hat könyve jelent meg eddig. Doktori fokozatát a Michigani Egyetemen szervezeti pszichológiából szerezte, 2000 óta publikált kötetei mind a szervezeten belüli pszichológiai problémák megoldásáról szólnak.

Elmondja, miként kerülheti el őket, hogy járhat túl az eszükön, hogy fegyverezheti le őket, hogy küldheti el őket kapálni, és hogyan növeszthet olyan pszichés „páncélzatot”, amely védelmet nyújt ellenük.

Túlélési útmutatója olyan szemléletmód illetve személyes terv kialakításáról szól, amely segít megőrizni ép elménket, és megakadályozza, hogy a szép napjainkat tönkretegye valami gyökér.

A boldogság svéd titka
Pont jó! Ezt jelenti a svéd LAGOM szó. Arról szól, hogyan élhetünk harmonikusan és elégedetten a mindennapokban az evéstől kezdve, az öltözködésen át az életmódig, a munkáig. Vagyis tanuld meg élvezni a mértékletességet! E könyv szerzője Anna Brones, aki svéd kivándorló családban született az Egyesült Államokban. Ez a könyv abban segít, hogy tudatosabban éljünk, okosan kiléphessünk a napi mókuskerékből, hogy bölcsebben éljük a jelent!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!