Facebook hozzászólás
615

Kire zúdul idén a zöld trutyi?

Megvannak az idei Kids’ Choice Awards jelöltjei! Március 11-én a legnagyobb hollywoodi sztárok nyakába önti a Nickelodeon azt a bizonyos zöld trutyit, azaz jön a KCA, amely évről évre rekordnézettséggel tarol és ahol minden a legkisebb korosztályon múlik.

A Nickelodeon bejelentette nagyszabású díjkiosztója, a 2017-es Kids’ Choice Awards jelöltjeit, ahol olyan világsztárok küzdenek meg egymással, mint Ben Affleck, Chris Evans, Megan Fox, Bruno Mars vagy Justin Timberlake. A Nickelodeon március 11-én rendezi meg látványos gáláját, amely az egyetlen olyan nemzetközi esemény, ahol a kicsik szavazata számít.

Scarlett Johansson az egyik jelölt
Scarlett Johansson az egyik jelölt

A gyerekcsatorna idei jelöltjei között világszerte ismert tévés és filmes színészek, szuperprodukciók és slágerek sorakoznak, a gála házigazdája John Cena, a WWE világbajnok pankrátora lesz. Vajon Chris Evans, Charlize Theron vagy vagy Scarlett Johansson részesül-e abban a „megtiszteltetésben”, hogy neonzöld masszában fürödjön meg a színpadon?

 Az est házigazdája a WWE világbajnok pankrátora, John Cena március 11-én jelentkezik élőben Los Angelesből, a gála 180 országban lesz látható a Nickelodeon csatornáin. A díjkiosztón számos világhírű közönségkedvenc érkezik a mozi, a televízió, a zene, a popkultúra és az animáció világából egyaránt.

Justin Timberlake kapja a zöldet?
Justin Timberlake kapja a zöldet?

„A Nickelodeon Kids’ Choice Award hatalmas buli a gyerekeknek, és rendkívül izgatott vagyok, hogy egy ilyen esemény levezetésével bíztak meg” – mondta Cena, aki szerint rengeteg vicces meglepetés vár majd a lurkókra a gálán. A Kids’ Choice Awards lazaságát tökéletesen jellemzi, hogy a gála ideje alatt a legnépszerűbb sztárok abban a kitüntetésben részesülnek, hogy nyakon öntik őket egy jó adag trutyival!

A KCA jelöltjei között szerepel a Veszélyes Henry főszereplője, Jace Norman és Breanna Yde is a Rocksuliból, és a csatorna sikersorozatai is: esélyes a díjra a Nicky, Ricky, Dicky és Dawn, a Game Shakers vagy A Thunderman család is. A gyerekek persze a kedvenc rajfilmjeikre is voksolhatnak – idén többek között Alvinnn!!! és a mókusok, a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini titánok, harcra fel!, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Gumball csodálatos világa és A Lármás család közül dönthetik el, melyik a legjobb animáció.

A kicsik idén 28 kategóriában választhatják ki legnagyobb kedvenceiket a Nickelodeon felületein.

Mi köze Mátyás királynak a Zűrgombócokhoz?
Saját gyártású újdonságok, sosem látott epizódok, régi kedvencek – szeptember 26-án indul a legkisebbek szórakoztatására, a TV2 Csoport portfóliófejlesztésének újabb állomása, a Kiwi TV. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretni való földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban, premierepizódokkal is jönnek mindannyiunk kedvenc kék törpéi, a Hupikék Törpikék, valamint olyan kihagyhatatlan klasszikusok is visszatérnek, mint a Mátyás király történetei.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!