Facebook hozzászólás
315

Király Viktor így is, úgy is Jancsika marad!

A Játékkészítő című mese-musical stábja is szívből szurkol Király Viktornak, aki Jancsikát játszik a darabban. Bár, ha nyer, lehet, hogy lemarad a decemberi előadásról. Vagy mégse?

A tavalyi év egyik legnagyobb duettjét adta elő Király Linda és Viktor A Játékkészítő című pop-show-musicalban, Jancsi és Juliska szerepében. Természetesen az idén decemberben újra színpadra kerülő, számos elemében megújuló előadásban is számítanak az énekes testvérpárra. Viktor azonban a The Voice versenye miatt lehet, hogy decemberben nem ér majd rá.

Marad Jancsika szerepében így is, úgy is

„Nem szeretném kihagyni, mert imádom ezt a darabot” – nyilatkozta Viktor, aki az alkotókkal közösen egy „B” tervvel is készül A Játékkészítőre.

„Nagyon szurkolunk Viktornak, ugyanakkor semmiképpen nem szeretnénk, hogy a mi előadásunk az eredeti Jancsi nélkül maradjon” – meséli Illés Gabriella, a darab producere. „Ha úgy adódik, hogy semmiképp nem tud decemberben hazautazni, akkor is hallhatja a közönség a dalt. Ez esetben – a darab történetéhez illeszkedve – Viktor egy videóprogram lenne és egy háromdimenziós felvételről, virtuális duettet fog elénekelni Lindával. Ilyen megoldás még nem volt látható hazai színpadon” -teszi hozzá a producer.

Sikerrel párbajozott a mi Királyunk
Király Viktor megint óriási sikert aratott az amerikai The Voice-ban! Európai idő szerint október 20-án énekpárbajt vívott Cassandra Robertsonnal. a Nobody Knows it But Me című számot adták elő.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!