Facebook hozzászólás
223

Ketten vagytok (j)egyek

A közelgő Bálint-nap jegyében február 11-étől 14-éig a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykerte! A jogosultság igazolásához csak annyi kell, hogy belépéskor csókot váltsanak egymással!

Mivel a szerelmespároknak nem létezik külön igazolvány, a páros kedvezményt igénybe vevő szerelmeseknek összetartozásuk igazolásához mindössze egy csókot kell váltaniuk egymással a főbejáratnál történő belépéskor.

Asha, az elefánt bébi 3 évesesen, Kép Állatkerti Alapítvány
Asha, az elefánt bébi 3 évesesen, Kép Állatkerti Alapítvány

Bálint napján a szerelmespároknak szóló kedvezmények mellett más okból is érdemes lesz az Állatkertre figyelni. Február 14-én ünnepli ugyanis negyedik születésnapját Asha, a Budapesten született elefántborjú. Az ifjú ormányost 12 órakor köszöntik fel ünnepélyesen, és természetesen születésnapi tortát is kap majd a négyéves „bébi”!

Megszületett XXXII. Rothschild
Egy zsiráfborjú a 2017-es esztendő első újszülöttje a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A jövevény január 1-jén kora délután jött világra. Budapesten 1868 óta szaporodnak a zsiráfok, a mostani borjú már a 32. az itt született zsiráfborjak sorában.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!