Facebook hozzászólás
441

Kavics Spa Klub & Hotel – Igényes hely a tökéletes kikapcsolódásra

A velencei, mediterrán hangulatú Kavics Spa Klub & Hotelben garantált a zavartalan kapcsolódás. A minden ízében idén felújított létesítmény teljességében tükrözi azt az alapgondolatot, amelyet tulajdonosai megfogalmaztak: igényes hely a tökéletes kikapcsolódásra.

A 4*-os szállodában wellness és spa, sport és rekreációs lehetőségek várják a vendégeket, akiket kulináris kalandozásra csábít a Kavics Grill & Pizzéria. A családias környezet, a sokéves tapasztalat, a környezettudatos alapanyagok és a közvetlen, személyes kapcsolat a vendégekkel, az egyedül, családdal, kisebb baráti társasággal vagy kollégákkal együtt érkezőknek áll rendelkezésére. A szálloda konferenciák, egyedi rendezvények szervezésére és lebonyolítása is felkészült, kiváló helyszínül szolgál.A Kavics Spa Klub & Hotel 12 kétágyas szobával várja vendégeit. A szobák hangulata, belső kialakítása és színvilága eltérő, így mindenki kedvére válogathat ízlésének megfelelően. A szobákban ingyenes vezeték nélküli internet, íróasztal, LCD TV, egyénileg szabályozható légkondicionálás, szobaszéf és minibár található. A szobák egy része pótágyazható, és választható zuhanyozós és kádas szoba is a maximális kényelemért.

A Kavics Spa Klub wellness- és szaunavilágában 24 órás nyitvatartással minden a tökéletes felfrissülésről, nyugalomról és a harmóniáról szól.

Összesen 2000 négyzetméter alapterületű sport-, wellness- és fürdőrészlege a vendégek teljes körű kikapcsolódását szolgálja: beltéri medence, külső és belső gyerekmedence, jacuzzi, finn szauna, infraszauna, gyermekszauna, külső panorámaszauna és csobbanó, gőzkabin, aromaterápiás növénykamra, sókamra, élmény- és masszázszuhanyok, Kneipp kavicságyas reflexiós taposómedence, kandallós pihenő és fitnessterem. A Klub egyedi tagsági rendszerrel látogatható, a szállóvendégek részére a belépés ingyenes.

A sportpályák – squash, műsalakos teniszpálya és műfüves futballpálya – is a nap 24 órájában igénybe vehetők. A szálloda műfüves (EDEL ELITE FUTURE) futballpályája minden szakmai kritériumnak megfelel, a FIFA által elismert, kielégíti mind a nemzeti, mind a nemzetközi szövetségek igényeit, előírásait. A tenisz- és squash-pályák EN ISO 9001 és ISO 14001 oklevéllel rendelkeznek, nemzetközi minőségi és biztonsági szabványoknak szintén megfelelve. A teniszpálya pedig Conipur Pro Clay Nemzetközi Tenisz Szövetség ITF minősítéssel ellátott pálya, a legmodernebb trend szerint.

A test és lélek kényeztetése mellet a gasztronómiai élvezetekre is nagy hangsúlyt fektet a szálloda. A Kavics Grill éttermem és pizzéria egyedülálló környezetben várja a vendégeket. A bőséges és ínycsiklandó Kavics-reggeli és a frissen készített tojásételek ideális kezdetei a napnak. Itt senki nem marad éhen, a séf és cukrászok különleges kérésekre is felkészültek. Az étterem séfje különleges kínálattal, régióbeli termelők termékeivel hozza lázba a gasztronómia szerelmeseit. Borvacsorák, főzőtanfolyamok és különböző tematikus estek is színesítik a kínálatot, és ilyenek céges megrendelésre külön is megrendezhetők.

A napfényes Riviéra konferenciaterem kapacitása maximum 60 fő, és a következő technikai felszereltséget tartalmazza: beépített és mobil hangtechnika, LCD projektor, TV, yideo- és DVD-lejátszó, flipchart, beépített motoros vetítővászon, vezeték nélküli internet, beépített mágneses tábla, motoros árnyékolástechnika, szónoki emelvény.

Céges összejövetel, továbbképzés, hétvégi tréning vagy üzleti megbeszélések sikeres lebonyolításában is segít a szálloda. A hely szelleme és atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazán betöltsék küldetésüket.

A rendezvényterasz egyedi helyszínt nyújt a kávészünetekhez, a beépített kemence és tűzrakóhely különleges hangulatot ad a rendezvénynek, akár a szálló séfjének segítségével, meglévő alapanyagokkal a résztvevők is elkészíthetik a bográcsgulyást vagy a ropogós malacsültet. A szálloda kis és nagy létszámú rendezvények szervezését, lebonyolítását és szállodán kívüli programok szervezését is vállalja, hiszen a Velencei-tavi régió rengeteg lehetőséggel és programajánlattal várja az idelátogatókat.

Kavics Spa Klub & Hotel ● Telefon: +36 70 336 7517 ●  Web: www.kavicsklub.hu



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!