Facebook hozzászólás
427

Karácsonyi meglepi Mautner Zsófitól és Széll Tamástól

Közös szakácskönyvet írt a két, nagyszerű sztárséf! A kötetet az egyik áruházlánc ajándékozza hűséges vásárlóinak advent idején.

Ízek nyomában c. szakácskönyv borítója, Kép: Lidl
Kép: Lidl

Az Ízek nyomában című gyűjtemény 104, Lidl alapanyagokból gyorsan, könnyen és kényelmesen elkészíthető ételreceptet tartalmaz.  Különlegessége, hogy Magyarországon egyedülálló módon, 200 000 példányban adják ki. Az áruházlánc célja ugyanis a szakácskönyvvel is az, hogy tovább népszerűsítse az otthonfőzést. A vállalat szeretné, ha minél több magyar háztartásba, konyhába eljutna a kiadvány, ennek érdekében ajándékba adja azt hűséges vásárlóinak, karácsony alkalmából. 

A gyönyörűen illusztrált, exkluzív receptgyűjtemény nagyszerűen mutatja be azt a kétféle stílust, kétféle konyhát és világot, amit Tamás és Zsófi képvisel. A könyv születése egyéves múltra tekint vissza, akkor indult el a Lidl otthon főzést népszerűsítő kampánya, melynek keretében a magyar gasztronómiai élet két meghatározó szereplője nyújt házi praktikáikkal és receptjeikkel segítséget a főzni szeretőknek. A szakácskönyv a lidlkonyha.hu oldal válogatott receptjeit fogja egy csokorba.

Főzésre fel, indul a karácsonyi készülődés ideje! Élvezzétek az otthon főzés örömét!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!