Facebook hozzászólás
287

Kalóznak áll Kamarás

Rabszolga-kereskedelemből él Kamarás Iván! Legalábbis szerepe szerint, A Játékkészítő című pop-show-musicalban dalra is fakad.

Kamaras Ivan kávét  főz, Kép: bellacafe
Kép: bellacafe

Kamarás Iván A Játékkészítő című mese-musicalben egy vérszomjas fenevadként áll majd színpadra.

– Valójában egy félős kapitányt alakítok, aki csak mutatja, hogy milyen kemény – vallja be Kamarás, aki az új szerephez egy új dalt is kap a darabban.

– Nagyon izgulok, mert a fiaim is a nézőtéren lesznek, már ők is nagyon várják az előadást – mesélte Kamarás, aki elmondta, hogy családjában már többen kívülről fújják dalát, ami valóban slágergyanús. A dal zenéjét  Rakonczai Viktor, Havas Lajos, Csicsák Norbert, szövegét Orbán Tamás jegyzi.

Ha kíváncsi vagy a dalra, itt meghallgathatod!

A Játékkészítő története arról mesél a mai gyerekeknek, akik gyakran belefeledkeznek a lélektelen videojátékokba, hogy a fantázia világában is számos érdekes és izgalmas történettel találkozhatnak. Sőt a régi idők meséinek segítségével akár új barátokra tehetnek szert.

Egyedülálló látványvilág!
A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló pop-show-musical a fergeteges színészgárda mellett egyedülálló látványvilággal ragadja ki a nézőt a realitásból. Ennek egyik meghatározó eleme a 3 dimenziós fényfestés (3D mapping) lesz, ami egyszerre nyűgöz le és repít el egy csodákkal teli mesébe. Sőt a nézők ebben a varázslatos világban aktív részeseivé is válhatnak a történetnek…

A történet:
Volt egyszer egy magányos, szemüveges kisfiú, Peti. Az iskolatársai gyakran csúfolták, egyszer még be is zárták egy elhagyott épületbe, ahol a szemüvege is leesett a sötétben. Ám ahogy elkezdett tapogatózni utána a földön, egyszer csak egy piros keretes varázs-szemüveg akadt a kezébe, amitől rögtön bátrabb lett. Elindult megkeresni a kijáratot, s közben összetalálkozott a Malaccal, aki a Játékkészítőhöz indult, hogy videojátékká válhasson: mert ma már csak így lehet létezni, a régi mesehősök ideje lejárt – állította. Így hát útra keltek együtt, hogy számos kalandot átélve és számos mesés barátot szerezve eljussanak céljukhoz.

Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával érkezik idén decemberben újra a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show-musical. Az előadás egyszerre lesz interaktív mesés kaland, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik. (Forrás: ajatekkeszito.hu/az_eloadasrol/)

Mit gondolsz, mi köze Kamarás Ivánnak Stohl Andráshoz?

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!