Facebook hozzászólás
248

Jövőre indul az RTLII-n a „VALÓVILÁG POWERED BY BIG BROTHER”!

Az RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a világszinten is fogalomnak számító Big Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven!

 

A VV és a BB logója ötvözv, Kép: RTLIIAz RTLII létrehozza a reality-k Indominus rexét, Mechagodzilláját, egy teljesen új fogalmat a valóságshow-k történetében. A ValóVilág márka eddig hét sikeres évadon van túl, míg a Big Brother eddig két szériát könyvelhetett el Magyarországon. A nézők jövőre egy teljesen megújult és új alapokra helyezett valóságshow-t láthatnak, ugyanis a Big Brother licenszére építkezve, ValóVilág márkanév alatt indít reality-t a csatorna. Egy dolog azonban nem változik: olyan jelentkezőket várnak a műsor készítői, akik nagybetűs KARAKTEREK.

Akik szeretnék, hogy Soprontól Békéscsabáig, Salgótarjántól Pécsig róluk beszéljenek, hogy megismerjék őket az utcán, hogy autogramot kérjenek tőlük ismeretlenek vagy ismerősök, netán valóságshow hőssé akarnak válni, akkor nekik teremtették a „ValóVilág powered by Big Brother” reality-t!

Tudtad, hogy Balázs és az RTL is cáfolta, hogy csatornát váltana a szőke műsorvezető?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!