Facebook hozzászólás
350

Jön a Story Extra az RTL Klubon Szabó Zsófival

Hétköznaponként jelentkező sztármagazint vezet jövőre Szabó Zsófi! Az RTL Klubon látható Story Extra című műsort január 11-től, a Híradó előtt láthatják majd a nézők. Zsófi úgy látja,  igen testhezálló számára a feladat.

Az RTL Klubon már januárban vadonatúj műsort láthatnak a nézők. A Story Extra minden hétköznap 17.30-tól jelentkezik

Szabó Zsófi műsorvezető fekete-fehér ruhában, csípőre tett kézzel, Kép: RTL KLUB
Kép: RTL KLUB

Szabó Zsófival és a legfrissebb sztárhírekkel. A nemzetközi trendeket követve a késő délutáni műsorsávban a szórakoztató-sztármagazin után hírműsor (Híradó) és infotainment (Fókusz) magazin látható majd 2016-tól a piacvezető kereskedelmi csatornán. Az RTL Klubon egyébként nem volt még olyan magazinműsor, ahol fél órában csak és kizárólag sztárhíreket láthattak volna a nézők.

A műsorban indul például egy minisorozat, a Váratlanul vágatlanul, amelyben sztárokra „törik rá” az ajtót, és azonnal nekik szegeznek egy csomó kérdést, majd az eredményt vágatlanul mutatjuk meg a nézőknek. A legtöbb anyagot a Teletext 888. oldalán feliratozzák majd!

„Régóta vártam erre a feladatra és nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy minden hétköznap képernyőn lehetek. Teljesen testhezállónak érzem ezt a feladatot, hiszen számtalan sztárral találkozom a munkám során, érdekel a divat, a mindennapok pezsgése, így a lifestyle műsorok is közel állnak hozzám. Remélem, hogy a Gyertek át szombat este! és a Válótársak sikere után az új magazinműsorunkat is szeretni fogják a nézők.  ” – mondta el Szabó Zsófi, a Story Extra műsorvezetője.

Tudtad, hogy jövőre megint lesz X-faktor az RTL-en? Ezt is olvasd el!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!