Facebook hozzászólás
664

Itt jönnek a legjobb sztorik!

Rendhagyó időutazásra hívja nézőit az RTL Klub december 18. és december 22. között: Az első 20 évünk című riportműsorban felbukkan, és megszólal szinte mindenki, aki a csatorna 1997-es indulása óta hozzájárult a sikerekhez. Újra megelevenednek két évtized legjobb pillanatai, a nézők bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, de féltve őrzött műhelytitkokra is fény derül majd.

Az idén 20. születésnapját ünneplő RTL Klub méltó módon szeretett volna megemlékezni a csatorna első két évtizedéről. A Fókusz munkatársai majd egy éve kezdték meg az előkészítő munkát: több ezer órányi archív felvétel átnézése, száznál is több interjú, majd egy hónapnyi utómunkát követően született meg az az öt adás, amit a nézők először december 18-án, hétfőn 18:55 perckor tekinthetnek meg az RTL Klub műsorán.

Rendhagyó időutazásra hívja nézőit az RTL Klub december 18. és december 22. között:
Kép: RTL

Az első epizód a showműsorok és tehetségkutatók köré épül. Csillag születik, Kész átverés, X-Faktor – a mindenki által ismert, mai napig képernyőn lévő produkciók mellett természetesen szóba kerül a kezdet is: 1998 októbere és az RTL klub első egész estés showműsora, a Meglepő és mulatságos.

Bereznai Endre, Kép: RTL
Az álriporter, Kép: RTL

Az ott megismert álriporterre pedig 19 év távlatából egy meglepő és mulatságos szituáció vár majd.
Az elmúlt két évtized legnagyobb és legemlékezetesebb pillanatairól legendás műsorvezetők – a teljesség igénye nélkül: Fábry Sándor, a Boros-Bochkor duó, Lilu, Jáksó László vagy éppen Sebestyén Balázs – mesélnek. Szóba kerül a Kész átverés indulása: kiderül, hogy Bochkor Gábor kinek a szerződését írta alá, de Jáksó László arról is beszél majd, miért kerültek emlékezetes faviccei a Heti Hetesbe.

Gálvölgyi János, Kép: RTL
Gálvölgyi János, Kép: RTL

Ami pedig a folytatást illeti: a keddi adás a valóságshowk köré épül, míg szerdán az RTL Klubos vetélkedők elmúlt két étvizedét járják körül a műsor készítői.

Már két éve beszélünk Magyarul Balóval
Prima Primissima díjat kapott Baló György. A 15. alkalommal kiosztott rangos elismerést magyar sajtó kategóriában az idén kollégánk, Baló György szerkesztő-műsorvezető vehette át.

A csütörtök a filmek és sorozatok estéje lesz, a záró adásban pedig a hír-, magazin- és sportműsorok alkotóinak életébe nyerhetnek a nézők bepillantást.

Az első 20 évünk – december 18-tól öt estén át 18:55 perctől az RTL Klub műsorán!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!