Facebook hozzászólás
512

Ilyen fehérneműt hordanak a sztárok

Kedvelt sztárjainkat kérdeztük meg arról, hogy melyik fehérneműt kedvelik magukon, vagy párjukon. Nagy népszerűségnek örvendtek a kényelmes és szexis darabok.

Kép:kiszeltunde.hu

A fehérnemű mindig is életünk része volt, naponta találkozunk vele már ősidők óta. Van aki, szereti, van, aki nem, sőt olyan is akad, aki nem is hordja. Utóbbiak táborába tartozik Herczeg Zoli is, aki megkeresésünkre azt nyilatkozta, hogy nem szeret fehérneműt viselni, inkább csak télen, akkor is csak a hideg miatt. A nagy melegben. Nem is érti, hogy a strandokon a srácok, miért viselnek boxert hosszúszárú fürdőruhájuk alá, szerinte nagyon kényelmetlen lehet. Zoli inkább szabadelvű ilyen téren. A hölgyeknél inkább a harmóniára törekszik, nincs abszolút kedvence, úgy tartja, hogy a személyiségéhez illő párosítás a legjobb; a sportos lányokon inkább sportosabb, a glamourosabb csajokon pedig a csipkés mutat jól. Azt is megemlítette, hogy egyébként nem szeret kedvencet kiválasztani, szerinte az korlátozza az embereket, ez vonatkozhat filmre, zenére, ruhaneműre egyaránt.

Dukai Regina a szép bugyikra szavaz, és az abszolút lényeg a kényelem. A csinos modell a pasikon a hosszúszárú, szűk modellt szereti. Ebben egyetért vele Young-G, azaz Béci is, aki szintén erre a fajtára adta le a voksát, mert az szépen hangsúlyozza a lágyéka vonalait. Szerinte lányokon, persze főleg a párján, mindenfajta fehérnemű, tanga-, vagy tundrabugyi, mindegyik szép, és hozzátette azt is, hogy a női testet fehérneműben szereti a legjobban – derítette ki a Tabu Tv stábja.

Kiszel Tündét is megkerestük, aki hatalmas fehérnemű gyűjteményével már szakértő a témában. Kollekciója gazdag míderekben, body-kban, harisnyatartókban és fehérneműékszerekben is. Nagyon sok régi darab van köztük, az 1800-as valamint 1900-as évekből is, amiket még keményre kellett vasalni. Persze modernebb darabok is vannak, például a hatvanas évekből fennmaradt selyem fehérneműk és napjaink fehérneműi sem maradhatnak ki a készletből. Kérdésünkre hogy melyik a kedvence több választ is kaptunk, szereti a szép régi darabokat, viselni pedig alkalomhoz illőt szokott. Nagyobb eseményekre harisnyatartóval és míderrel készül, de kedveli a kényelmes darabokat is, főleg ebben a hőségben a kellemesebb anyagból készülteket. Kedvencei a fekete és vörös darabok, nyáron pedig a lebarnult bőrhöz illőt választ, de természetesen a hangulatától függően szokta összeállítani aznapi szettjét. Konkrét kedvencének a fekete mídert választotta. Férfiakon inkább az egyéniséghez illőt tartja a legjobbnak. Inkább ott is hangulat és személyiség befolyásolhatja a kiválasztást, de a sportosabb fiúkon, például aranyérmes vízilabdázóinkon, a feszesebb fazont kedveli, idősebb társaikon a bővebb áll jól szerinte, de ott is személytől függ.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!