Facebook hozzászólás
262

Így szurkolunk mi!

Június 10-én este kilenckor elhangzik a sípszó, és a Franciaország-Románia meccsel megkezdődik a 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság. Nagy a készülődés nálunk is. A férjem mindenevő a sportban, de a foci az első helyen áll – hát még úgy, hogy hosszú idő után a magyar válogatott is kivívta magának a jogot az induláshoz. A legjobb szakember mondja el, miként, és mivel ünnepeljünk, hogy felhőtlen legyen a szurkolás!      

RIA, RIA, HUNGÁRIA kalapok, szemüvegek, Kép: Stúdió 68
A nőkre is gondoltak! Kép: Stúdió 68

Elsőre viccesen egy hideg sört javasol a meglepetések jó ismerője a Stúdió 68 Reklámajándék Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Plicher Zoltán aztán komolyabbra fordítja a szót, és elmondja, hogy szerinte a magyar ember éhezik a sikerre!

– Szükségünk van rá, hogy a CSAPAT, melynek szurkolunk, sikert érjen el! Befolyásolja a napjainkat, az életérzésünket, egyszerűen hatással van ránk. Szurkoló is többféle van. A vérmesebbek szinte minden mérkőzésen jelen vannak, akadnak akik csak a fontosabb, kiemeltebb sporteseményekre kíváncsiak, és sokan vannak, akik otthon a tévé előtt szurkolnak egyedül, vagy többedmagukkal. A szurkoláshoz hozzátartoznak azok az eszközök, mellyel hovatartozásunkat szeretnénk kimutatni. Nem ismerem a férjét, de egy nemzeti színű RIA RIA HUNGARIA pólóval bizonyára örömet szerezne!

A szakember természetesen gondolt rám is…

RIA, RIA póló gyerekeknek is! Kép: Stúdió 68
RIA, RIA póló gyerekeknek is! Kép: Stúdió 68

– Kínálatunkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő szurkolói kelléket. A hölgyeknek nyári kalapot, napszemüveget, de arcfestőt is szívesen ajánlanék. Minden darabunk magában hordozza a nemzeti színeket. –

A most 15 esztendős Kft. eddig csak cégeknek dolgozott. Ez a nyár azonban más, ne felejtsük el, hogy a foci EB után rövidesen kezdődik a riói olimpia. Ott is lesz kinek, kiknek szurkolnunk!

– Mivel a céges vonalon van egy sport-promóciós üzletágunk, ahol szakmai szervezetekkel állunk kapcsolatban, kézenfekvő volt, hogy létrehozzunk egy nemzeti szurkolói kollekciót is. Ma már szinte mindenhol lehet hasonló termékeket kapni, de csak hasonlóakat! A mi célunk az volt, hogy egyedi, jó minőségű kellékeket kínáljunk. Minden darab egyedi tervezésű, és Magyarországon készült. Idehaza varrják a pólókat, és itthon gyártják a nyakpántokat, kitűzőket is. –

RIA, RIA hátizsák, Kép: Stúdió 68
RIA, RIA hátizsák, Kép: Stúdió 68

Ilyen ötlete persze csak annak lehet, aki maga is sportkedvelő!

– Nemcsak a focit, szinte minden sportot szeretek. Magam is szurkoló vagyok. 44 év után újra ott lehetünk egy kontinenstornán. Hiszem, hogy a CSAPAT mindent meg fog tenni a siker érdekében! Bízom benne, hogy tovább tudunk jutni a csoportunkból, ha nem bíznék, mi értelme lenne szurkolni…? Felemelő érzés, amikor ezrek torkából szakad fel a RIA RIA HUNGARIA! –

Ezek után nincs mit tennem, mint néhai kollégám, Knézy Jenő mondatait kölcsönkérnem: Jó estét! Jó szurkolást!

ENNIVALÓ!
Aki még ezen kívül is szeretne valamivel kedveskedni, annak ajánlom a kifejezetten drukkoláshoz való töltött virsli receptemet!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!