Facebook hozzászólás
382

Igy néz ki Grumpy, a világ legmorcosabb és leggazdagabb macskája!

Ahogy ez a macska néz, nem néz úgy senki! Ám ezzel az ábrázattal gazdaggá tette gazdiját, mintegy hatvannégymillió fontot – vagyis 25 milliárd forintot – hozott a konyhára Grumpy Cat, az interneten elhíresült morcos macska.

A házi kedvenc, valódi nevén Tardar Sauce („tartármártás”), mindössze két év alatt juttatta gazdáját a tetemes összeghez, egyebek közt bestsellerkönyvek és egy film révén. Tulajdonosa, az arizonai Morristownban élő Tabatha Bundesen szerint macskája „megállíthatatlan”.

Alig néhány nappal az után, hogy kedvence először felbukkant az interneten, már fel is mondta pincérnői állását, és a telefonja azóta is szüntelenül csörög.

A saját ügynökkel is rendelkező apróság folyamatosan morcos arckifejezését törpenövés okozza. Grumpy az után vált a világháló szupersztárjává, hogy gazdája testvére kiposztolt róla egy képet az internetre – emlékeztetett a The Daily Telegraph.

A macskának ma már több mint félmillió követője van az Instagramon, és 255 ezren követik nyomon minden lépését a Twitteren. Számos termék fűződik a nevéhez, köztük egy jegeskávé márka, a Grumppuccino, ő a Friskies „arca”, és tavaly a The Wall Street Journal, valamint a New York Magazine borítóján is láthatta a közönség. A Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever című tévéfilmet, amelyet a Reszkessetek, betörők! és a Drágán add az életed! című klasszikusok találkozásaként jellemeznek, a napokban vetítették az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában.

Grumpy keresete néhány hollywoodi hírességén is túl tesz. A Forbes magazin szerint Gwyneth Paltrow például mindössze valamivel több, mint 12 millió fontot keresett tavaly, de az állat a focista Christiano Ronaldót is lekörözte.

Sokáig szeretnél élni? Tarts otthon kisállatot!
Sokkal nagyobb valószínűséggel élünk meg hosszabb és boldogabb kort, ha kisállatot tartunk, mintha magányosan vagy csak családtagok társaságában töltenénk mindennapjainkat. A kisállattartás hasonló hatást vált ki az emberi szervezetből, mint a jógázás vagy a meditációs gyakorlatok, amelyek jótékony egészségügyi befolyását már bizonyították.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!