Facebook hozzászólás
399

Így beszél a tested

Hányszor előfordult már Veled, hogy pont akkor estél szét, amikor valami nagyon fontos történt számodra! Egyszerűen nem tudtad kihozni magadból a maximumot! Után még rosszabb volt, mert ezen rágódtál hosszasan! Akkor most tudd, Amy Cuddy, a neves harvardi szociálpszichológus könyvét pont Neked írta!    

 

Amy Cuddy, Kép: staticflickr
Amy Cuddy, Kép: staticflickr

Ez a kötet megmutatja, miként érhető el némi gyakorlással, az a lelkiállapot, amely lehetővé teszi, hogy magabiztosan és meggyőzően viselkedjünk komoly téttel járó helyzetekben, így például állásinterjún vagy randevún? A tudományos pontosságot olvasmányos, életből vett példákkal ötvöző kötet feltárja a kapcsolatot test és lélek között, valamint közérthetően elmagyarázza, miként alakítja testbeszédünk, hogy kik vagyunk, hogy érezzük magunkat a bőrünkben, és mindezek fényében milyennek lát minket a környezetünk? – olvasható az ajánlóban.

„Minden nehéz helyzetben noszogatnunk kell magunkat: bátorítani, hogy kicsit még bátrabbak legyünk, és mindig valamivel bátrabban, bevállalósabban cselekedni.  Átlépni félelmeink, a szorongásunk és gyengeségünk falán. Kicsit jobban jelen lenni. És így idővel, fokozatosan végül csak elérünk oda, ahová el akartunk jutni – még ha az elején nem is gondoltuk volna, hogy eljutunk odáig.” -írja Amy Cuddy Jelenlét című, most megjelent könyvében. Hölgyeim és Uraim! Csak bátran!

A People Magazine azt írta a kötetről, hogy alapmű mindenkinek, aki szeretné kihozni magából a legtöbbet! Hölgyeim és Uraim! Csak bátran!

Kepes András tanulságos új könyve
Már nincs olyan barátom, aki ne vette volna meg magának, ismerőseinek, családtagjainak egykori kollégánk, Kepes András új könyvét. Ezúttal is szenzációs, amit ír a világról, annak változásairól, amiről nem veszünk, vagy nem akarunk tudomást venni. Gondolatai elképesztő mélységektől elképesztő magasságokig emelkednek, és csak sajnálom, hogy ma nincs olyan televízió, olyan műsor, ahol egy így gondolkodó ember és kolléga nem kap helyet, műsort!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!