Facebook hozzászólás
935

Időről időre

Friss amerikai sorozat érkezik az RTL Magyarország sorozatcsatornájára, a Coolra. Az amerikai premier után alig három héttel már magyar szinkronnal láthatják a nézők a Time After Time krimisorozatot, ami itthon Időről időre címmel fut majd.

Az Időről időre főszereplői, Kép: RTL
Az Időről időre főszereplői, Kép: RTL

A Cool az elmúlt egy évben számos magyarországi sorozatpremiert mutatott be. Elég csak az új X-Aktákra gondolni, vagy a Rejtjelekre (Blindspot), aminek már a második évadja is fut az RTL Magyarország sorozatcsatornáján, de ott van a Rosewood, illetve a nemrég debütált Kapcsolat (Frequency) is.

Az elmúlt hónapokban több időutazós sorozatot is bemutattak az USA-ban, a 2017-es idény legfrissebb darabja a Time After Time.

Az Időről időre az 1979-es Nicholas Meyer-film alapján készült, amely Karl Alexander novelláján alapult. A Kevin Williamson rendezte sorozat története szerint a fiatal H.G. Wells a 19. században feltalálja az időgépet, amit egyik barátja, aki nem más, mint Hasfelmetsző Jack ellop, és vele napjainkban, a new york-i Metropolitan Múzeum kiállítótermében köt ki. Wells persze régi barátja nyomába ered, és nemcsak Jackkel, hanem a 21. század vívmányaival is meg kell mérkőznie. A sorozatban egyébként Josh Bowman alakítja Hasfelmetsző Jacket, míg H.G. Wells-t Freddie Stroma játssza.

A magyarországi premierre már nem kell sokat várnia a krimi rajongóknak, a premier adást március 27-én, hétfőn 21 órától láthatják majd a Cool-on.

Háziúr kiadó
Magyarországra látogatott a Háziúr kiadó című fergeteges francia vígjáték rendezője, Francois Desagnat és az egyik főszereplőnő, Julia Piaton a Frankofón Filmnapokra. A színésznőt a Bazi nagy francia lagzikban nyújtott alakításáért kedveltek meg a filmrajongók. A Háziúr kiadó március 16-ától látható országosan a hazai mozikban.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!