Facebook hozzászólás
432

Ide mi is kiülnénk! Ez Budapest legszebb terasza!

Rangos díjjal gazdagodott a KIOSK Budapest, a Babel és a Terasz tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert és csapata. A szakmai zsűri véleménye és a közönségszavazás alapján a KIOSK terasza nyerte el a tekintélyes Terasz Budapest 2015 díjat, amelyet egyebek mellett különleges hangulatának és innovatív kialakításának is köszönhet.

Az F. Kovács Attila építész, Jókuti András gasztroblogger, Széll Tamás séf, Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes és Finta Sándor budapesti főépítész alkotta szakmai zsűri mellett a közönség is szavazhatott a főváros legszebb, legjobb és legismertebb teraszaira. A terasz, kerthelyiség/tetőterasz és pop-up teraszkategóriák közül az előbbi győztese a KIOSK Budapesthez tartozó terasz lett, amely nem véletlenül érdemelte ki az elismerő helyezést.

Kép: sajtóanyag

– Nagyon büszkék vagyunk és örülünk a díjnak, hiszen ez egy igazán kivételes hely. Attól különleges, hogy itt a minőségi vendéglátás, a nyüzsgő városi élet és a természeti szépség – a templomkert nyugalma, a Duna energiája és a csodálatos panoráma – együtt, egy helyen található meg. Valóban igaz, hogy a KIOSK a nappalid, a hozzá tartozó terasz pedig a kerted a városban – mondta el Hlatky-Schlichter Hubert tulajdonos.

A Főpolgármesteri Hivatal Humán Főpolgármester-helyettesi Irodája, a Városépítési Főosztály és a Városarculati Non-profit Kft. pályázatán azok a vendéglátóegységek versenyezhettek a tekintélyes Terasz Budapest 2015 díjért, amelyek idén nyáron köz- vagy magánterületen lévő, állandóan vagy időszakosan működő kültéri fogyasztótérrel rendelkeztek. A pályázatok elbírálásakor a szakmai zsűri az innovatív kialakítást és egyedi hangulatot is értékelte, de kiemelt figyelmet fordított a városképbe való illeszkedésre és a közösségi érdek érvényesülésére is.

És, ha nincs időd elmenni, de vágysz valamilyen finomságra a reggeli kávéd mellé, itt egy cuki ötperces egészségsüti receptje!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!