Facebook hozzászólás
320

Hol az ország bora?

Kóstol az ország címmel országos rendezvénysorozat indul a hazai bor és borkultúra népszerűsítésére. A több hónapos roadshow alkalmával országszerte mintegy 6000 kóstoló ízlelheti meg a hazai borokat és vállalhat részt Magyarország legjobb borának kiválasztásában. A program  fordulóiból TV show készül.

– Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a hazai borok és borkultúra végre kellő figyelmet és méltó elismerést kapjon, ezért álmodtuk meg a Kóstol az ország show-t – mondja Eteley Gábor,  a rendezvénysorozatot szervező Bordinasztia Sales Kft tulajdonosa. –

Kép: Pixabay

Azt szeretnénk, ha ezúttal sok kíváncsi, a borokhoz esetleg még nem konyító vendég is megfordulna a műsorban, a roadshowt ezért 6000 kóstolóval tervezzük.

A program szerint a kóstolók országszerte 22 borvidékről származó bort ízlelhetnek és értékelnek majd iPadek segítségével. A palackokon csak sorszám szerepel, az egyes borok minősítésére az 1-100 pontos skálát használhatják. A borokat átalag pontszámuk alapján  rangsorolják, a TV show-ba a 12 legjobb bor kerül be. A kóstolásoknak éttermek, szállodák adnak helyszínt, az eseményt különböző programok, nyereményjáték és Borroulett színesítik.

A nagyszabású programsorozat az első kóstolásokkal július 30-án Debrecenben veszi kezdetét a Hotel Lyciumban.

A Kóstol az ország produkcióra ezen a honlapon jelentkezhetsz!

Légy kíváncsi itt arra is, hogy milyen a furmint és a kecske fantasztikus találkozása!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!