Facebook hozzászólás
253

Hip hop razzia Budapest utcáin!

Négy világhírű hip hop táncos érkezik Budapestre! A táncosok zsűriként vesznek majd részt Magyarország legnagyobb hip hop versenyén, ahol eldől, kik juthatnak tovább az amerikai világbajnokságra. Aki nem tud részt venni a március 25-i hip hop csatán, másnap is találkozhat a profi táncosokkal. Délelőtti városnéző útjukon is megállnak táncolni egy-egy helyszínen, délután pedig workshopot tartanak az érdeklődőknek.

Utcai hip hop, Kép: hiphophungary
Utcai hip hop, Kép: hiphophungary

Március 26-án Budapest bármely pontján belecsöppenhetünk a legjobb külföldi hip hop táncosok spontán bemutatójába.

Jaja Leviner, Kép: hiphophungary
Jaja Leviner, Kép: hiphophungary

A világsztárok vasárnap délelőtt megnézik Budapestet, és a városnézés közben, egy-egy frekventált helyen hip hop tánccal lepik meg az arra járókat. A külföldi táncosokhoz ti is csatlakozhattok!

Akit elkerül a szerencse és nem botlik bele a rendhagyó utcai táncshowba, részt vehet délután a zsűritagok workshopján, az M10 Tánc- és Sportakadémián.

Michelle Leigh Oppenshaw, Kép: hiphophungary
Michelle Leigh Oppenshaw, Kép: hiphophungary

A táncosok közül az egyik a dél-afrikai Michelle Leigh Oppenshaw, aki több Coca Cola reklám táncosa és koreográfusa is volt már. Ja Ja „Phunk” Leviner pedig az itthon is műsorra tűzött, Amerika legjobb tánccsapata című tévés tehetségkutató egyik kiemelkedő figurája volt. A részletekről a hiphophungary facebookos oldalán olvashatsz!

 

Minden magyarok tánca
A néptánctól a flamencóig, a kortárs koreográfiáktól a klasszikus balettig a műfaj szinte mindenkinek kínál valami csemegét a közönségnek március 31. és április 23. között a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál. Az egyik legnépesebb esemény a Minden magyarok tánca az április 22-i produkció lesz, amelyben csaknem száz táncos áll színpadra a világ legkülönbözőbb részeit képviselve a Papp László Budapest Sportarénában.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!