Facebook hozzászólás
270

Hétfőtől új kávét kavarnak

Február 27-től megújult műsorvezetői csapattal és vadonatúj díszletből jelentkezik a TV2 Mokkája. A hétköznap reggelente jelentkező élő adásokban Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa mellett ezentúl Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik majd a nézőket.

Mokka, új stáb, Kép: TV2
Mokka, új stáb, Kép: TV2

A beszélgetések helyszínéül szolgáló televízióstúdió is teljes átalakításon esett át. A meghitt nappalit idéző, otthonos hangulatú díszlet nemcsak új bútorokkal, dekorációval, hanem egy modern konyhastúdióval is kiegészült.

Majd a Jakupcsek!
Forrongó érzelmek, heves ellentétek, felemésztő hiány – békülni vágyó egykori szerelmesek, rég nem látott szülők, vagy éppen kétségbeesett gyermekek kerülnek a TV2 február 27-én induló új műsorstruktúrájának egyik műsorába. Az Egymás szemében című produkcióban Jakupcsek Gabriella moderál.

A Mokkában továbbra is minden olyan téma helyet kap, ami aktuális, ami az embereket foglalkoztatja, legyen az közéleti, kulturális, vagy éppen könnyed bulvár tartalom. A politikusok és szakértők mellett ezentúl is vendégül látják majd a legnépszerűbb műsorvezetőket, énekeseket és színészeket – ígéri a csatorna.
A vadonatúj díszlet műsorvezetői székében hátfő reggel Demcsák Zsuzsát és Istenes Lászlót láthatják majd mindazok, akik a TV2-re kapcsolnak hétfő reggel.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!