Facebook hozzászólás
213

Harrison Ford Angliában forgat – és repül! Magánemberként is

Harrison Ford belépett egy brit repülőklubba, hogy angliai tartózkodása idejére repülőt tudjon bérelni. Az amerikai színész a Star Wars legújabb epizódját forgatja Nagy-Britanniában.

Életre szóló taggá választották – Kép: Wikipedia

A 70 éves Harrison Fordnak a hatvanas évek óta szenvedélye a repülés, kitűnő pilóta hírében áll, 11 repülőgépből álló flottával rendelkezik. A hat nap hét éjszaka című filmjében pilótaként kamatoztatta is tudását. A filmsztár, aki Han Solót alakítja a Star Wars VII. epizódjában, megkereste a Shropshire Aero Clubot, hogy repülőgépet béreljen.

A klub vezető oktatója, Bob Pooler a BBC-nek elmondta, hogy október közepén szállított le egy kis repülőgépet Denhambe, a Pinewood Stúdió közelébe a filmsztár számára. A színész azt is elmondta neki, hogy eredetileg egy saját gépét akarta használni, de végül nem volt ideje arra, hogy azt áthozza Európába.

Pooler elmesélte, hogy a gépet átadva egy próbarepülésre is elvitte Fordot.

A filmsztár egy évre kifizette a tagsági díjat a repülőklubban, amely viszont életre szóló tagjává fogadta.

Hollywoodi szerepcserék – ilyet még nem láttál! Nézd meg!
A filmvilágban mindig lutri, hogy miből lesz kasszasiker. A hollywoodi sztárok gyakran maguk sem biztosak benne, hogy mire kíváncsi a közönség, milyen figurák bőrébe bújva látnák őt örömmel. Emiatt néha lukra futnak választásaikkal, máskor verik a fejüket a falba, hogy egy-egy olyan szerepet adtak vissza, amellyel más nem csupán degeszre keresi magát, hanem akár az Oscar-díjat is megkapja érte.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!