Facebook hozzászólás
195

Gönczi Gábor tényleg megy!

Sikerült a csábítás, elhagyja a RTL-t a műsorvezető! Gönczi Gábor más televíziós társasághoz igazol át. Felmondási indejét már megkezdte, de a következő hetekben még láthatjuk a Fókuszban.  

A Fókusz című magazin új főcíme, Kép: RTLA csatorna népszerű magazinműsora a nyárra teljesen megújul. Új arculatot és főcímet kap a produkció. Az előkészületek már javában zajlanak, de részleteket egyelőre nem árultak el a csatorna illetékesei. Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz.

– Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számos tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető – mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.

Ahogy nézőink tavaly tavasszal és ősszel is megszokhatták, a Fókusz hamarosan új időpontban jelentkezik, az RTL Klub Farm című műsorának március 21-ei indulásának napjától a Híradó előtt, hétköznaponként 17.25-től lesz látható.

Arról is írtunk már, hogy az RTL vetíti először a hazai televíziók közül az Oscar-díjas Saul fiát.

A Gönczi Gáborról megjelent RTL-es közleményt követően a TV2 közölte: a műsorvető a Tényeket vezeti majd. Az is hozzátették, hogy Szebeni Istvánt is szerződtették, ő a Mokkához kerül.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!