Facebook hozzászólás
377

Folytatdódik az országos házibuli

Ötödik évadával tér vissza a képernyőre a TV2 többszörös díjnyertes szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár. Szeptember 10-től újabb tizenkét énekes változik át hétről hétre, hogy nézők százezreit szórakoztassa.

Tilla, Kép: TV2
Tilla, Kép: TV2

Szeptember 10-én Tilla vezetésével folytatódik az ország legnagyobb házibulija!

Sztárban Sztár, felépők egyik fele, Kép: TV2
Sztárban Sztár, felépők egyik fele, Kép: TV2

A Sztárban Sztár visszatér a TV2 képernyőjére, hogy fantasztikus átalakulásokkal, vicces és megható produkciókkal varázsolja el a zsűrit és a nézőket. Ebben a szezonban Cserpes Laura, Csézy, Détár Enikő, Janicsák Veca, Kollányi Zsuzsi és Singh Viki erősítik a női mezőnyt, míg a férfiakét Berkes Olivér, Ekanem Bálint Emota, Horváth Tamás, Király Viktor, Oláh Gergő és Pápai Joci alkotják.

Sztárban Sztár, a csapat másik fele, Kép: TV2
Sztárban Sztár, a csapat másik fele, Kép: TV2

Tudod, mi az egyetlen közös a két csapatról készült fotón? A két majom! Ők vajon mit adnak elő? …

A TV2 Live applikációján keresztül a nézők idén is szavazhatnak az egyes produkciókra. A műsor vasárnap esténként 18:50-től látható a TV2-n.

Rátonyi megmutatja, hogy szereti Magyarországot?
Rég találgatták a közmédia nézői, hogy mi lesz Rátonyi Kriszta sorsa? A fiatal műsorvezető ekkor köszönt el az M2 Petőfi TV nézőitől, akik két és fél éve rendszeresen láthatták esténként az Én vagyok itt című műsorban. Mint kiderült, hogy Kriszta új feladatot kapott: a Duna Televízió Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjének egyik csapatkapitánya lesz.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!