Facebook hozzászólás
250

Fincsi friss sarok

Kérem, tegye tele 95-össel, és adjon egy kiló kenyeret! Egyre több helyen lehet majd így tankolni a MOL-nál. Legutóbb Budapesten, a Vágány utcai benzinkútnál adták át a hét minden napján nyitva tartó, kávét, pékárut, szendvicseket is kínáló, úgynevezett Frech Cornert.

A szupermarketekhez hasonló árú napi fogyasztási cikkekkel várják a vásárlókat. A megújult dizájnnak és kínálatnak köszönhetően e töltőállomásokon ezentúl kellemes környezetben szolgálhatják ki vevőiket.

Kép: MOL

A MOL Magyarország kereskedelmi igazgatója, Tőtös Zsolt az Életforma olvasóit is várja az átvarázsolt helyszíneken.

„- Elsőként 10 benzinkúton, hat budapestin és négy vidékin próbáljuk ki az új szolgáltatási rendszert. Az szeretnénk, hogy ne csak a legnagyobbak legyünk a magyar piacon, hanem az első számú szolgáltatók is.Folyamatosan figyeljük az igényeket, hogy alkalmazkodhassunk az elvárásokhoz. Változnak a vevői szokások, és ezt nekünk figyelembe kell venni!”-

Rövid ünnepség keretében avatták fel a főváros Vágány utcai benzinkútján az új Fresh Cornert. A tankolásra érkezők először meglepődtek, de örömmel fogadták a szolgáltatást. Főleg az tetszett, hogy sütemények mellett mindenki saját ízlése szerint állíttathatta össze szendvicsét. Ez volt a nyolcadik átalakított benzinkút, mondta el a kereskedelmi igazgató.

Kép: MOL

„- Biztatóak az eddigi adatok, és folytatjuk a munkát. Zuglóban legközelebb július 30-án a Róna utcai töltőállomáson nyitjuk meg új szolgáltatói pontunkat, de ugyanezen a napon uindulunk Diósdon is. A határon túl is fejlesztünk, rövidesen a vajdasági Horgoson is ugyanilyen friss kávét, pékárút kínálunk vendégeinknek.-”

Amennyiben a vevők elégedettek lesznek, a MOL a jövőben töltőállomásainak jelentős részét hasonlóan alakítja át.

Akár repülő autóval is lehet itt tankolni! Hogy az milyen, itt megnézheted!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!