Facebook hozzászólás
377

Fenegyerekek kontra lázadók

A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra-pontokért. Szoros küzdelmet követően végül Kovácsovics Fruzsinak és csapatának, a Kisördögöknek kellett búcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától. A következő vasárnap a Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el, ki nyeri a Kicsi Óriások csapatversenyét.

Csoportkép, Kép: RTL
Csoportkép, Kép: RTL

Teljes erőbedobással készültek a Kicsi Óriások Akadémiáján a gyerekek és a csapatkapitányok, hiszen most vasárnap már a csapatdöntőbe jutás volt a tét. Mindenki szerette volna egészen új oldalát megmutatni a zsűrinek, minél több pontot szerezve ezzel csapatának.

Kicsi Óriások, búcsú, Kép: RTL
Kép: RTL

Dorina és Ricsi, a Fenegyerekek táncosai profizmusuk mellett ezúttal érzelmeiket is kimutatták a robotos koreográfiában, míg Petra, a Lázadók csapatának tagja először énekelt magyarul a Kicsi Óriások színpadán. Nagy feladatot vállalt Viki és Olivér, a Kisördögök táncospárja, akiknek egy hét alatt kellett elsajátítaniuk egy olyan stílust, a swinget, amelyről korábban Olivér például még csak nem is hallott.

Most vasárnap nemcsak a gyerekek, hanem a csapatkapitányaik is beszálltak a pontgyűjtésbe egy-egy extra-produkcióval: Kovácsovics Fruzsi Petivel (Kisördögök), míg Oláh Gergő Larával (Fenegyerekek) énekelt duettet, Kiss Ramóna pedig Eszterrel (Lázadók) táncolt. Az ovisok pedig egy kvíz-játék keretében mutatták meg talpraesettségüket és humorérzéküket.

Kicsi óriások, ovisok, Kép: RTL
Kép: RTL

Ugyancsak extra-produkciók keretében állt színpadra a Kicsi Óriások énekeseivel Palya Bea, míg az X-Faktor egykori felfedezettjei, a ByTheWay együttes a Fenegyerekek, a Kisördögök és a Lázadók táncospárjaival lépett fel.Ezek után a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűrin nagy volt a nyomás, hogy kiknek ítéli oda az extra-pontokat. Végül úgy döntöttek, hogy az énekes kategóriában az extra-pontot Petinek (Kisördögök), az ovisok közül Vikinek (Fenegyerekek), a táncosok közül Esztinek és Zsoltinak (Lázadók) ítélik oda. A csapatkapitányok közül pedig Oláh Gergő zsebelhette be az extra-pontot a Larával előadott duettjéért cserébe.

Így tehát Kovácsovics Fruzsinak és a Kisördögöknek kellett elbúcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától. Jövő hét vasárnap 18.50-től így a Fenegyerek és a Lázadók között dől majd el, ki nyeri a Kicsi Óriások csapatversenyét. Az október 16-i adásban pedig az összes csapat visszatér majd a Kicsi Óriásokba, és kiderül, kik lesznek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – abszolút győztesei.

Hallottad?
Már javában zajlanak a forgatási munkálatai az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak. Az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők. Itt megnézheted!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!