Facebook hozzászólás
256

Február végén érkezik a Rosewood

Egy újabb országos sorozat premierjét láthatják a nézők néhány hét múlva a Cool-on. Néhány hét múlva, február 22-én, hétfőnként érkezik a Rosewood című amerikai krimi!

Rosewood, a sorozat főszereplője egy sárga sportkocsi előtt zsebre dugott kézzel, Kép CoolTV
A csinos főszereplő! Kép: CoolTV

A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, így a Dr. Csont, a CSI sorozatok és például a Castle legfrissebb évadai is az ország legnézettebb kábelcsatornáján láthatóak. De itt debütált óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is. Február 22-től pedig újabb amerikai krimi érkezik Rosewood címmel.

A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő patológus figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Viszont túlzottan optimista, ez pedig súrlódást okoz közte és a nyomozónő között, akinek segít.

A főbb szerepekben Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Anna Konkle, Gabrielle Dennis és Maggie Elizabeth Jones látható. A főszereplő Morris Chestnut olyan filmsorozatokban szerepelt, mint a Beépülve, az Amerikai Horror Story, epizódszerepe volt a Dr. Csontban és a Vészhelyzetben, de láthatták olyan filmekben is a nézők, mint A hívás vagy a Ha/ver 2.

Azt is olvasd el, hogy idén miként húz bele a magyar filmszakma!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!