Facebook hozzászólás
740

Ezek totálisan megőrültek!

Ismét megbolondítja az őszt a TV2! Vadonatúj epizódokkal és izgalmas sztárfelhozatallal tér vissza az Ezek megőrültek! A TV2 egyik legnépszerűbb formátuma újabb huszonnégy hírességet állít szórakoztató próbatételek elé, ahol ezúttal Kasza Tibi és Cooky veszik át a játékvezetői stafétát.

Ezek megőrültek - logó
Ezek megőrültek – logó

Ritkán látott helyzetek, humoros kihívások, látványos megoldások – debütálása óta az egyik legszórakoztatóbb TV2-es produkciónak ítélt műsor. A produkció ősszel visszatér a nézők nappalijába! A játékos szellemű hírességek idén is háromfős csapatokban, olyan erőpróbákban mérkőznek meg, ahol az ügyesség és a jó problémamegoldó képesség mellett humorérzéküket is megcsillanthatják: legyen szó klasszikus kedvencekről vagy vadonatúj játékokról. Az sztárokat a csatorna két népszerű műsorvezetője, Kasza Tibi és Cooky kalauzolja majd a feladatokban.

– Már a forgatás első néhány órája után begörcsöltek a nevetőizmaink. Rendkívül szórakoztató versengés folyik a kamerák előtt, ahol mindent bevállalnak a sztárok, legyen szó bármilyen merész kihívásról. A Kasza! showban már belekóstoltam hasonló játékokba, így otthonosan mozgok ezen a celeb-játszótéren – kezdte Tibi.

Cooky és Kasza Tibi, Kép: TV2
Cooky és Kasza Tibi, Kép: TV2

– Remélem, hogy a nézőknek is vidám hétköznapokat varázsolunk majd. Cookyval ez az első közös munkánk műsorvezetőként, de őt nem lehet nem szeretni, így kezdettől fogva megtaláltuk a közös hangot, és igazi buliként éljük meg a forgatásokat – tette hozzá.

– Játékosként már megjártam a műsort, izgalmas, hogy ezúttal másik oldalról koordinálhatom a feladatokat. Műsorvezetőként nagyobb a felelősségünk, hiszen mi vagyunk a hangulatfelelősök, és sokszor a biztatásunkra is szüksége van a versenyzőknek. Tibivel már a Nagy Duettben barátok lettünk, és szakmailag is jól tudunk együttműködni – nemcsak a jókedvben, de a profizmusban is tökéletes műsorvezetőtárs – vélekedett Cooky.

Ne feledd!
Már csak pár nap, és kezdődik az olimpia! Addig még egy pár Szebeni Istvén és Kandász Andrea! Itt olvasd el a részleteket!

A bevállalós celebek között visszatérő arcok és új belépők is helyet kapnak, így többek között Mészáros Árpád Zsolt, Péter Sramek, Apáti Bence, illetve Berki Krisztián és Hódi Pamela is szembeszáll egymással, hogy csapatával a hazavihesse a legjobbnak járó elismerést.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!