Facebook hozzászólás
325

Ez tényleg őrület!

100 kiló vazelin, 500 liter tej, másfél tonna iszap – augusztus 29-től újabb 24 hírességgel és 35 epizóddal tér vissza a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának negyedik évada. Az izzasztó és vicces feladatokban néhány rutinosnak számító celeb mellett eddig nem látott szereplők is kötélnek állnak, míg Kasza Tibi és Cooky sem kíméli majd a nevetőizmokat.

Cooky és Kasza Tibi az Ezek megőrültekben, Kép: TV2
Cooky és Kasza Tibi az Ezek megőrültekben, Kép: TV2

Elvan a celeb, ha játszik! – Sikamlós, színes és látványos vetélkedőkben szállnak harcba az ország legőrültebb hírességei, akik a tőlük megszokott szerepektől megválva gyermeki énjüket engedik szabadjára. Egy háromdimenziós mesekönyv elvarázsolt világába kalauzolja majd a nézőket az Ezek megőrültek! Két újdonsült műsorvezetője Kasza Tibi és Cooky, akik olyan ismert arcokat állítanak rajtvonalhoz, mint Fésűs Nelly, Voksán Virág, Tápai Szabina, Péter Sramek, Steiner Kristóf vagy éppen Fresh Andi. Andi már korábbi adásokban is próbára tette képességeit, most újult erővel tér vissza az őrültködéshez, ahol semmi nem rettentette el a kihívásoktól.Ezek megőrültek logó

– Az első szériában versenyeztem először, amikor még egyikőnk sem tudta, hogy mire számítson. Már akkor beleszerettem a műfajba, és ezúttal is imádtam minden pillanatát. Még a leállások alatt is szakadtunk a nevetéstől. A Süketelőt élveztem a legjobban, bár kaptam bőven a hidegzuhanyból – emlékezett vissza a forgatásokra Andi, akit a Zenebutik csatornán műsorvezetői szerepben is láthat a közönség.

Apáti Bence is sokféle oldalát megvillantotta már, ezúttal az Arany homárok csapatában bizonyítja humoros rátermettségét.

Ezek megőrültek! Kép: TV2
Ezek megőrültek! Mindenkit felismertek? Kép: TV2

– A forgatás hatalmas buli és nagyszerű élmény volt, vidám és bájosan őrült emberekkel. Pont olyanokkal, mint amilyen én vagyok. Azóta is időnként elmosolyodom az utcán, amikor eszembe jut egy-egy viccesebb emlék. A sárkvíz szót napokig shark-víznek értettem, és tekintettel arra, hogy amióta az eszemet tudom van egy teljesen indokolatlan, de annál súlyosabb cápafóbiám, rettegve vártam a feladatot – mesélte Bence, aki alapvetően bevállalósnak tartja magát, így nem volt kérdés, hogy igent mond a felkérésre.

Őrülj meg Te is minden hétköznap 19.25-től, a TV2 népszerű vetélkedőjével, ahol elsőként a Neon pávák és a Hupikék hódok csapnak majd össze!

Gigantikus stúdió a nagy meglepi
Monumentális, négyezer négyzetméteres komplexum épült a TV2 augusztus 27-én indult Star Academy című műsorához. Egy százhúsz fős stáb dolgozott azon, hogy minden a helyére kerüljön az Akadémián és az élő showknak helyet adó ezer négyzetméteres stúdióban, ahova a legmodernebb hangrendszer épül be, amelyet többek között a U2, Elton John, a Rolling Stones és Madonna is használ koncertjein. Olvasd el a részleteket is!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!